ГЕРБ и Обединените патриоти представят управленската програма (видео)

Политика

13-04-2017, 11:27

Снимка:

bnt.bg/кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Борисов: Очаквам утре да имаме ясна програма за управление (видео)

ГЕРБ и патриотите преговаряха три седмици, за да набележат стратегията на бъдещия кабинет

Благодаря на преговорните екипи, които се споразумяха за кратко време. Винаги съм считал демокрацията за нещо свята, а нейното най-добро дело, са изборите, в които народът си казва думата. Това заяви след поредната доза преговори Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ. "Водихме се от принципа - България над всичко. Преди няколко дни имаше много голям вододел. Чисто математически, ако не се бяхме разбрали, отивахме на нови избори да се озовем в същата ситуация", добави той. Когато отчетем и безспорно слабото служебно правителство, още месеци без парламент е дори рисково. Винаги съм считал демокрацията като нещо свято. Върнахме управлението с цел народът да може да се произнесе как и по какъв начин да бъде управляван. Ако не бяхме направили тези компромиси, БСП и „Обединени патриоти“ не могат да направят коалиция, дори и с ВОЛЯ. Никога не са били по-лошо отношенията между САЩ и Русия“, заяви Борисов "Влизаме в най-светлите празници. След дни е най-хубавият ни празник, пожелавам на всички да славим Господа, без него нищо не може да се направи. Карайте внимателно, свикнахте да пътувате по хубави магистрали и стотици хиляди заминават за чужбина. Материалът, който подписваме е добър. Умишлено за структура и за постове не сме говорили, искахме първо да е ясна програмата. От понеделник ще решим кой ще заеме министерските кресла", заяви Борисов.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/politika/ekskluzivno-v-blits-borisov-za-prvi-pt-razkri-kolko-dramatichni-sa-bili-pregovorite-s-patriotite-i-kak-e-bil-zalichen-golemiya-vododel-snimki_news504300.html

Благодаря на преговорните екипи, които се споразумяха за кратко време. Винаги съм считал демокрацията за нещо свята, а нейното най-добро дело, са изборите, в които народът си казва думата. Това заяви след поредната доза преговори Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ.  "Водихме се от принципа - България над всичко. Преди няколко дни имаше много голям вододел. Чисто математически, ако не се бяхме разбрали, отивахме на нови избори да се озовем в същата ситуация", добави той. Когато отчетем и безспорно слабото служебно правителство, още месеци без парламент е дори рисково. Винаги съм считал демокрацията като нещо свято. Върнахме управлението с цел народът да може да се произнесе как и по какъв начин да бъде управляван. Ако не бяхме направили тези компромиси, БСП и „Обединени патриоти“ не могат да направят коалиция, дори и с ВОЛЯ. Никога не са били по-лошо отношенията между САЩ и Русия“, заяви Борисов.

"Влизаме в най-светлите празници. След дни е най-хубавият ни празник, пожелавам на всички да славим Господа, без него нищо не може да се направи. Карайте внимателно, свикнахте да пътувате по хубави магистрали и стотици хиляди заминават за чужбина. Материалът, който подписваме е добър. Умишлено за структура и за постове не сме говорили, искахме първо да е ясна програмата. От понеделник ще решим кой ще заеме министерските кресла", заяви Борисов.

Съвместно изявление на Политическа Партия ГЕРБ и „Обединени патриоти“ след завършването на преговорите по управленските приоритети.

Публикувахте от Бойко Борисов в 13 април 2017 г.