Седмичен хороскоп за 17-23 април 2017

Хороскоп

15-04-2017, 18:44

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

„Щастливият живот се състои в покоя на съзерцанието. " Цицерон
Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Новите предложения за работа или бизнес проекти критично анализирайте внимателно, защото може да има уловка. Предразположени сте да изтървате от вашето полезрение съществените неща. Ще се повиши емоционалният ви фон. Не общувайте с тези, които ви създават негативни емоции. Може да имате обременителни отношения с ваши роднини. Период на охлаждане на чувствата в семейството. Позитивното мислене ще стане източник за правилни житейски ориентири.
Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 17, 18

 

     
 

Телец

„Понасяй с достойнство това, което не можеш да промениш”. Сенека
В партньорските отношения избягвайте споровете. Запазете олимпийското си спокойствие и чувството за хумор. В бизнеса ви вероятно нещата ще дръпнат леко назад. Вие ще бъдете източник на енергийни сили и вдъхновители на околните. Възможно е да настъпят промени в областта на пристрастията и на чувствата ви. Уязвими при вас ще са гърлото, дихателните и пикочо-половите органи. Не стойте на течение и съблюдавайте умереност в яденето.
Благоприятни дни- 17, 18, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Близнаци

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.
В бизнеса се придържайте към стратегическият курс. Внимателно проверявайте документите. Разширява се кръгът на вашите отговорности. В работата ви са възможни задръжки и препятствия. Трябва да намерите отговори на много въпроси. Излишната бъбривост може да стане причина за разкол във вашите отношения. Самолюбието ще стане скала за измерване на нанесените обиди. С вас по-добре изобщо да не се започва спор. Ще ви вълнуват някои нерешени въпроси.
Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 22, 23

     
 

Рак

Победата често достига само до най-търпеливите.
Бъдете упорити и рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали. Не преживявайте дълбоко, че нещата се движат бавно. По-добре обмислете плановете си и проверете няма ли грешка в разсъжденията ви. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните хора. Високата ви заетост може да стане причина за дълбока умора и отказа ви от срещи. Някакви обстоятелства ще ви напомнят за събития от отминалите години. Може да срещнете някой, към когото сте били привързани в миналото.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 17, 18

 

     
 

Лъв

“По дрехите посрещат..... “
Представа си нямате колко важен през седмицата ще се окаже този постулат. Важно за вас ще бъде впечатлението, което ще оставите в околните, за това се погрижете всичко да ви е наред. Деловата ви активност и личната инициатива ще способстват здравият образ на мислите ви. Разминаване в интересите и желанията с тези на партньора ви и това ще е разковничето на създадените недоразумения. Опит от миналото ще ви напомни колко губещ може да се окаже неправилният избор.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Дева

Контролът над емоциите - добро средство за защита!
Постарайте се през тази седмица да проявите повече заинтересованост към работата и подхождайте към нея по-сериозно, въпреки че може да преживеете някакви разочарования. По-висшестоящи от вас вероятно ще ви окажат натиск. Избягвайте голословните обещания. Съдбата ще ви дари с утеха. Има вероятност да се появят благоприятни възможности в сферата на заработките, имуществените инвестиции, някои ваши идеи и бизнеса.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 22, 23

     
 

Везни

Светът е пълен с много възможности.
Устойчивостта в семейният живот в голяма степен ще зависи от това, до колко вашите желания съвпадат с интересите на семейството ви, а усилията отправени за решение на съществуващите проблеми. Много въпроси ще ви вълнуват - работата, дома, партньорството. Често ще се примирявате със ситуациите и ще оставяте своите интереси на по-заден план. А не трябва. Пред вас може да се отвори нова врата, гледайте да не я отминете без да я забележите.
Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 17, 18

     
 

Скорпион

Вътрешно-личностни конфликти.
Седмицата обещава да бъде трудна, но ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Не се стремете към разриви, това ще бъде грешна стъпка в неправилната посока. Ще укрепите някои свои позиции. Има вероятност да нарасне ръста на доходите ви. Вашата намусеност, недобро настроение и скептицизмът ще ви направят непоносими за другите. Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт и неустойчивост на емоциите. Самата атмосфера около вас ще бъде изнервяща и нехармонична.
Благоприятни дни- 17, 18, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 21
     
 

Стрелец

Съдбата има думата.
В личния си живот трябва да знаете какво точно искате, но силата на привичките ще ви накара да действате шаблонно, както в недалечното минало. Всичко, което преди ви е изглеждало устойчиво, неочаквано ще придобие краска на съмнителност. Съдбата ще ви накара да погледнете в бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото. В роднинските отношения може да се създаде напрежение и неразбиране. Иска ви се да общувате с определени лица, но от вас не зависи много. Финансовите въпроси няма да ви оставят на мира.
Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 22, 23
     
 

Козирог

Концентрирайте се върху най-важното!
Основният акцент през периода ще бъде пряко свързан с партньорските ви отношения. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Бъдете за всеки случай готови за евентуална борба и активно противодействие, но е възможно също ледът сковаващ вашите чувства да бъде разтопен. Не са изключени и битови проблеми. Освен това обърнете внимание на близките хора. Има вероятност някой от тях да е наранен и да таи обида в себе си. Изяснете тази недоизказаност помежду ви.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 17, 18

 


     
 

Водолей

Най-сладките неща в живота са най-тихи...
В работата проявявайте активност, но не участвайте във финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече отколкото на информацията. При разумно водене на делата ви ще се увеличават придобивките ви. Със своето обаяние ще можете да покорите сърцата на противоположният пол. Щедро раздавайте своята любов, но не се старайте да доминирате в отношенията. Пазете се от битови травми. При първите болестни симптоми бързо вземете мерки.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 20, 21
     
 

Риби

Не е грях да се използват благоприятните възможности в живота.
Ярката ви външност ще бъде отличителна черта на вашата натура. Стремителния образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух. Ще се отличавате през периода със способността си да отгатвате чуждите мисли. Дискомфорта на някой друг, може да наруши и вашето спокойствие. Възможно е между вас и партньора ви да легне сянката на взаимното недоверие.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 22, 23


Снимка на Деня

Щрихи от Плевен