Рекорд: Шофьор в Плевенско счупи дрегера, уредът отчел над 4 промила!

На другия ден го хванали отново пиян зад волана - този път с 2.83 промила

На 14 април в 17 часа в град Левски по улица "Никола Вапцаров" лек автомобил “Ауди“, управляван от 33-годишен от Левски, е завил в ляво и е ударил странично правилно спрелият на знак В-2 /стоп/ на улица "Васил Априлов" лек автомобил „БМВ“, с водач 38-годишен от село Малчика.  Мястото е посетено от полицейски служители и при извършената проверка на водачите с техническо средство "Алкотест - дрегер-7510" е установено, че 33-годишният  управлява МПС с концентрация на алкохол 4,28. Уведомен е прокурор от РП - Левски.

Срещу нарушителя е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 б, ал.1 от НК. Работа по случая продължава. На 16 април в РУ- Левски е започнато незабавно производство срещу същият водач.

На 15 април в 21:15 часа в град Левски по улица" Крум Попов" е  управлявал същия автомобил - "Ауди 80" с концентрация на алкохол в кръвта си 2.83 промила. Проверката е извършена с техническо средство "Алкотест - дрегер 7510". Издаден е талон за медицинско изследване. За престъпление по чл.343, ал.1 от НК извършителят е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор при РП- Левски. По случая продължава работа разследващ полицай.