"Петлите" и Гери Никол със съвместен концерт през юни в Бургас

Животът

19-04-2017, 12:14

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Концерт на "Петлите" в Бургас за рожден ден

Постоянната си подкрепа дават Нешка Робева, известни фолк изпълнители

Танцова формация "Петлите" продължава традицията да дели една сцена с актуални и знакови български звезди. През годините много хитови певци и танцьори застанаха на сцената редом до талантливите деца от Бургас. 
Постоянната  си подкрепа дават Нешка Робева, известни фолк изпълнители като Анелия и Ани Хоанг, Михаела Филева и Венци, Мариана Попова, Орлин Павлов, Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Поли Генова, Мери Бойс Бенд, Тони Димитрова, Рафи, Деян Неделчев- Икебаната и много други.
На 14 юни в Летния театър на Бургас от 19:00 ч. ще се състои поредният концерт на бургаските деца, в който с 40-минутно шоу ще вземе участие нашумялата певица  Гери Никол.  Тя пристига с танцьорите и екипа си в подкрепа на каузата на "Петлите", а именно- деца в неравностойно положение да се социализират посредством средствата на музиката и танца.
Освен Гери Никол, пред бургазлии на сцената с "петлетата" ще излязат BS ROYALS, FORSITE CREW, Вокална формация на детски хор " Милка Стоева ",Танцова школа "Ди Енд Джи", Танцова школа "Дюн", Народен хор "Трепетлика", Лидия Стаматова, Иван Притъргов .
Всички те са показали през годините подкрепата и приятелството към групата.  Билети за спектакъла може да си закупите от касата на НХК и на iventim.bg.