8 години затвор за насилствен хомосексуализъм с непълнолетни

Животът

20-04-2017, 17:38

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Поредна гавра в училище в Царево

Васил е бил с условна присъда по време на гаврите с деца в нета

Синът на ромски лидер от Бургас - Васил получи присъда  от 8 години затвор за серия от брутални гаври с непълнолетни момчета в бургаския ж.к. "Меден рудник". Районният съд наложи наказанието днес при първоначален строг режим за всички повдигнати и признати му от съда обвинения.
Магистратите признаха подсъдимия за виновен в това, че на неустановени дати през юни м. г. и на 19.06.2016 г. при условията на продължавано престъпление, извършил действия на полово удовлетворение с 15-годишния бургазлия Д.Д. Той принудил жертвата си да задоволи гнусните му сексуални желания след побой и заплахи, че ще го заколи.
Бургаският районен съд наказа Васил и за гаврите с 15-годишния Д.К. 
Малко след това Васил извършил и друго престъпление. При условията на реална съвкупност с предходните деяния, той ограбил бургазлията Х.Г. в ж.к. "Меден рудник", като ударил и заплашил жертвата си.
Бургаският районен съд първоначално даде 6 години затвор на хомопедофила, но увеличи присъдата с още 2 години..
"Съдът съобрази присъдата с тежестта на извършените от подсъдимия престъпления, високата обществена опасност на дееца. Васил Ч. е извършил престъпленията в изпитателния срок на условна присъда за престъпно осъществяване на полов акт с лице от женски пол, ненавършило 14 години. Съдебната инстанция отчете като мотив в своята присъда многобройността на извършените деяния от Васил Ч.", мотивира решението си съдът.
Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана пред следващата инстанция в 15-дневен срок.