Бивше гадже на Райна с концерт на Tabiet-Възраждане в София

Люси и Андреас са другите звезди в гръцката вечер на фестивала

Гръцкият певец Диогенис Франсанас е звездата, която ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet - Възраждане на 30 април. Първият кулинарно-музикален фестивал от турнето, което ще обиколи България стартира на 28 април в Парк Възраждане в София и ще приключи вечерта на 1 май. През миналата година той имаше общ концерт с Райна в Златоград, като дори се завъртя слух, че двамата имат връзка, но информацията така и не бе потвърдена. В гръцката вечер на 30 април ще се включат също Люси и Андреас.
Както е известно на 28 април гостите на Tabiet ще имат възможност да слушат Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика. Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи нестандартни рецепти.
Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев пък ще зарадват феновете на автентичната българска музика в последния ден от „TABIET”- Възраждане – 1 май.
Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET”, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май) и Пловдив (18-21 май).
Фестивалът е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.
“TABIET” е не просто фестивал! “TABIET” е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.
Очаквайте информация за сръбските звезди, които ще излязат на сцената на 29 април.
За кулинарно участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
За музикално участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
Повече подробности за “TABIET” – кулинарни фестивали научете на: https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts
Повече подробности за “TABIET” – София научете на: https://www.facebook.com/events/193606344488133/