Седмичен хороскоп за 24-30 април 2017

Хороскоп

22-04-2017, 18:59

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Направи крачка- живей различно!

Седмица на преодоляване на определени бариери. Няма да сте съвсем стабилни, но и слаби няма да изглеждате. Важното е да поддържате горивото на духа си. Ще станете носители на нови идеи, продуктивни мисли и планове. За предпочитане е да действате в сътрудничество, отколкото да играете соло. Финансовото ви положение може да се усложни от допълнителни или непредвидени разходи. Съдбата ще ви подскаже правилното решение или правилният път.

Благоприятни дни - 28, 29

Неблагоприятни дни - 24, 25, 30

     
 

Телец

Всеки си има своя програма.

При вас кривата на събитията ще се движи по средата на скалата. Преобладава повече рутинност, отколкото многообразие. Ако искате сами можете да поработите върху въпроса и да си потърсите своята весела част от живота. Някой може да играе нечестно спрямо вас, но вие не отвръщайте на удара с удар. Здравето при някои Телци ще създаде проблеми, а може да се активират стари хронични заболявания. Трябва да избягвате нервните стресове. Напускайте всяко място, където се усеща напрежение.

Благоприятни дни - 30

Неблагоприятни дни - 26, 27

     
 

Близнаци

Трябва да преобладава здравият ви разум, не бурните ви емоции.

Възможно е да възникнат малки, но затова пък разрешими неприятности, които са следствие от вашата недалновидност, неувереност в собствените сили и умения. В семеен план ви дразни егоизмът на партньора ви, проявата на неразбиране и нежеланието за промяна. Това или други причини ще подтикне мнозина от вас да потърсите нови хоризонти. На работното си място трябва да проявите стоицизъм - труд и търпение в големи количества. Постепенно всичко ще тръгне към подобрение.

Благоприятни дни - 24, 25

Неблагоприятни дни - 28, 29

     
 

Рак

Дръжте здраво кормилото на живота!

Раците ще се радват, общувайки с онези, които са се хванали на тяхната примамлива въдичка. Макар времето ви да бъде изпълнено с много приятелски контакти и срещи, то няма да бъде празник за вас. Пасивният ви късмет може да се активира и да се превърне в успех. Само трябва да държите здраво кормилото на живота, да не си затваряте очите пред реалността и да вървите изправени право напред. В средата на седмицата бъдете внимателни - имате твърде много отговорности. Съществува риск да се поддавате на внезапни и необмислени пориви.

Благоприятни дни - 26, 27

Неблагоприятни дни - 24, 25, 30

     
 

Лъв

Успява този, който контролира мислите и емоциите си!

Главното събитие на седмицата ще бъде краткотраен флирт. Изпадате в излишна сантименталност, а емоциите ви се движат в неправилна посока. Не превръщайте секса в отдушник на насъбраното напрежение, тъй като това ще доведе до опорочаването му. Вие не сте съвсем доволни от настоящето положение, в което се намирате. Само ще се скривате зад маската на учтивото дружелюбие. Преди да опитате да уловите истината със своята безпогрешна интуиция, оправете предавателя на своя ум.

Благоприятни дни - 24, 25, 28, 29

Неблагоприятни дни - 26, 27

     
 

Дева

Силата е във вас!

Важно време за деловите хора. Да не се пренебрегват приятелските съвети. Увеличете самоконтрола. Подходящ момент да се освободите от всичко старо, ненужно и излишно. Възможни са сериозни разходи, но и хубави придобивки. Тези Деви, които се стремят към власт и положение е добре  да внимават да не ги прихване “звездоманията”.  Останалите да не се поддават на унили и мрачни настроения. Нека емоциите не са водещи през тази седмица. Заплашени сте от инциденти, не бъдете невъздържани, упорити и даващи предимство само на личните си желания.

Благоприятни дни - 26, 27, 30

Неблагоприятни дни - 28, 29

     
 

Везни

Отстоявайте своето място под слънцето!

Вашата звездна линия ще ви направи път към по-доброто, както и към придобиване на нови знания. По вашите възможности е да превърнете всяко нещо, до което се докоснете в положително. Мнозина ги очакват добри постижения. Обстоятелствата около вас са благоприятни за постигане на успехи във всяка една сфера. Хармоничните отношения с хората ще доведат до интересни развои на събитията. Обезателно направете нещо запомнящо се.

Благоприятни дни - 28, 29

Неблагоприятни дни - 24, 25, 30

     
 

Скорпион

Радостите на живота са много важни за вас, а аскетизмът е противопоказен.

Липсата на достатъчно удоволствия, любов и нереализирани желания травмират психиката ви и влияят на здравето ви. Трябва да стоите твърдо на земята - това е залог за доброто ви състояние. Вие ту се чувствате превъзходно, ту се намирате на границата между нервно и физическо изтощение, особено изявено при жените Скорпиони. Планетната енергия, която се излива над вас ви направлява вътрешно, натрупва се и се превръща в отровни изпарения.

Благоприятни дни - 30

Неблагоприятни дни - 26, 27

     
 

Стрелец

Всичко е относително!

Не се опълчвайте на хода на събитията, а ги оставете да следват своя естествен ход. Помислете сериозно по всички въпроси. Спокойствието е само относително. Тези, които ги интересува и искат да създадат финансови проекти, да не бързат при вземане на решенията. Изчакайте още малко! Няма да е лошо да направите “профилактично прочистване” на приятелските си връзки. Приключете там, където трябва, а където има искра съживете огъня. Имате нужда от разтоварващи удоволствия.

Благоприятни дни - 24, 25

Неблагоприятни дни - 28, 29

     
 

Козирог

Всичко това са временни явления!

Планетните енергии ще ви подтикват да бъдете малко груби, нетактични и прекалено критични към другите. В това, което ще се случи, ще видите ситуация, от която сте се отдалечили преди време още. От голямо значение ще бъде опитът ви от миналото. Някои хора отстрани ще ви гледат с изпитателен поглед, а не с доверие и уважение. Не се разстройвате. Имате твърде много ангажименти и заради това пропускате доста съществени неща. Много са важни задкулисните разговори.

Благоприятни дни - 26, 27

Неблагоприятни дни - 24, 25, 30

     
 

Водолей

Време е за следващата крачка!

През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможност да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията могат да почакат. Пазете се от доброжелатели, които могат да ви навредят. Изоставате с някои ангажименти. Трябва да организирате работата си по-добре. Ако сте в съзвучие със себе си, нещата ще започнат бързо да се подреждат. Потърсете някакво решение на битовите и финансовите проблеми.

Благоприятни дни - 24, 25, 28, 29

Неблагоприятни дни - 26, 27

     
 

Риби

Отдайте се на купона живот!

Седмицата може да се окаже доста интересна за някои Риби. С лекия си подход към живота ще постигнете невероятно много. Където има любов, там ще има и доста чувственост. Партньорът ви може да ви зарадва я с някоя инициатива, я с приятна изненада или пък с попълване на семейният бюджет. Ориентирайте се не само към материалните неща, ами подсигурете духовна храна за душата си. Предстои ви една ситуация, която може да ви откъсне от реалността.

Благоприятни дни - 26, 27, 30

Неблагоприятни дни - 28, 29