Международният формат TEDx с първо издание в Пловдив

Мисия Пловдив

23-04-2017, 09:30

Снимка:

TEDxPlovdiv

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Общата тема “Together” символизира съвместните усилия на организаторите на формата, между различните градове в България, между общността TED и в Европа

Първото издание на формата TEDxPlovdiv представя най-изявените български личности, които ще споделят с пловдивчани своите идеи. Цял ден днес в Драматичен театър Пловдив всеки гост-лектор представя своята тема в рамките на 18 минути.

Лектори са едни от най-изявените български имена: Владо Николов, Георги Бърдаров, Максим Бехар и още много интригуващи музиканти, писатели, изследователи и предприемачи. Ще бъдат споделени новите гледни точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие. Всички гости ще имат възможността лично да се запознаят с тях по време на кафе-паузите.

TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на идеите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. Обхватът й се разширява все повече благодарение на жаждата за знания.

Общата тема “Together” символизира съвместните усилия на организаторите на формата, между различните градове в България, между общността TED и в Европа.