Ангелкова проведе приемен ден за граждани в Сливница

Животът

24-04-2017, 15:45

Снимка:

пресцентър ГЕРБ

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Н. Ангелкова проведе открита приемна за жители на община Драгоман

Изграждането на пътя Сливница-Брезник е приоритет за ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ Николина Ангелкова проведе приемен ден за граждани в Сливница, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ. Пред жители на общината Ангелкова посочи, че София-област е областта с най-висока избирателна активност на изминалите парламентарните избори. „Благодарение на това, че сме заедно и работим като един отбор постигнахме тези добри резултати в областта", обясни Ангелкова.

По отношение на газовата връзка България-Сърбия народният представител от ГЕРБ заяви, че 45 милиона са осигурени от ЕС. "Необходимо е максимално бързо да се съдейства на сръбската страна в отношенията и с Европейската комисия, за да стартира максимално бързо изграждането на газопровода", посочи тя.

Николина Ангелкова изтъкна, че изграждането на пътя Сливница-Брезник остава приоритет за правителството на ГЕРБ, защото по този начин ще се провлекат инвестиции в региона.

Посетители на приемната се обърнаха към народния представител с молба да се създадат условия за по-голяма трудова заетост и развитие на малкия и среден бизнес. Николина Ангелкова коментира, че ще сезира съответните институции, за да помогне разрешаването на проблемите, поставени от жителите на областта, посетили приемната.