"Софийска вода" продължава да наказва софиянци

Животът

26-04-2017, 05:50

Снимка:

Пресцентър СО

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

КЕБА е зведата на сръбската вечер на Tabiet-Възраждане в София

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 април 2017 г. (сряда). Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Анастас Лозанчев“ кв. „Надежда I“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Възрожденска“, ул. „Любородие“, ул. „Христо Силянов“, ул. „Христофор Жефарович“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Село Кръвеник“, ул. „Чипровско въстание“ бл. 151, бл. 152, бл. 153, бл. 160.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Ломско шосе“ ъгъла с ул. „Христо Силянов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. „Шопска“ гр. Нови Искър кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Заводско шосе“, ул. „Отдих“, ул. „Банска“, ул. „Китка“, ул. „Искърско дефиле“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искърско дефиле“ ъгъла с ул. „Шопска“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по бул. „Васил Левски“ от ул. „Ген. Гурко“ до ул. „Юри Венелин“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Юри Венелин“.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на консумативен уличен водопровод на ул. „Синята скала“ вилна зона „Килиите“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Синята скала“, ул. 719, ул. 781.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Синята скала“ ъгъла с ул. 719 . След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тайга“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по ул. „Тайга“ от ул. „Ком“ до ул. „Знаме на труда“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Знаме на труда“ ъгъла с ул. „Тайга“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вежен“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Вежен“ №25 вх. 2.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вежен“ №25.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Сарафов“ кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Борис Сарафов“ , ул. „Дръстър“, ул. 349, ул. „Георги Папанчев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 318 ъгъла с ул. „Медковец“.
Във връзка с монтаж на изпускател на ул. „Клен“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Клен“, ул. „Полски бряст“, ул. „Бяла река“, ул. „Трилистник“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клен“ ъгъла с ул. „Полски бряст“.
Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Коце Ципушев“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Коце Ципушев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. ул. „Коце Ципушев“ ъгъла с бул. „Илиянци“.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Бочуков“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Димитър Бочуков“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Бочуков“ ъгъла с ул. „Първа българска армия“.