Стартира новия проект Free Kapana Tour

Мисия Пловдив

30-04-2017, 12:02

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Традиционно за летните месеци този най-популярен проект, вече посетен от около 20 000 гости на града

Стартира  най-нов проект - Free Kapana Tour. Вече започна  безплатния тур на първия арт квартал в България, Капана, в началото на април 2016-та година. Изглежда туристите от различни части на света са изключително ентусиазирани от тази част на нашия хилядолетен град и затова решихме да отговорим на този интерес, като увеличим двойно нашата ангажираност към този проект. Затова обявяваме и втори ден от седмицата, през който ще провеждаме Free Kapana Tour през месеците от май до края на септември - всеки петък от 18:00!, добавиха още от Free Plovdiv Tour.

И понеже авторите на проекта искат  всеки желаещ да се включи в тура бързо и без особени трудности решихме да променим мястото, от което започваме, като вече началната спирка е площад “Римски стадион” (до умаления модел на стадиона).

Така нашият Free Kapana Tour ще се провежда вече два пъти седмично с начална точка пл. „Римски стадион“ всеки петък от 18:00 и всяка неделя от 11:00.

И не само това...

Традиционно за летните месеци този най-популярен проект, вече посетен от около 20 000 гости на града и добавящ незабравими преживявания и исторически контекст към престоя на туристите в Пловдив от години, безплатния Free Plovdiv Tour, който започва всеки ден с начална точка сградата на Община Пловдив, също нараства двойно от месец май!

От началото на май до края на септември Free Plovdiv Tour ще се провежда не един, а цели два пъти на ден - от 11:00 и от 18:00, а мястото за начало се запазва - сградата на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“.