Седмичен хороскоп за 1 - 7 май 2017

Хороскоп

30-04-2017, 12:20

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ново възродително време.
Ако се посветите на активна работа, то последвалите резултати ще са право пропорционални на положените усилия. Старите проблеми могат да се преплетат с нови възможности. Не налагайте своята воля над близките си хора. Не се подлъгвайте по обещания. Нарастването на оптимизма ви ще ви активира към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете важни решения по някои въпроси. Не се учудвайте, ако започнат да ви се случват хубави неща.
Благоприятни дни- 02, 03
Неблагоприятни дни- 01, 07

     
 

Телец

Това са само няколко от многото варианти.
Вашите действия през тази седмица ще бъдат емоционални, оптимистични и настойчиви. Ще проявявате избирателност в отношенията си и всеки няма да може да бъде допуснат в личното ви пространство. Сравнителната ви политика ще бъде приложена във всички аспекти на вашия живот. Нараства желанието ви за нови придобивки и сте готови да защитавате всичките си притежания. На първо място са материалните интереси, а после всичко останало.
Благоприятни дни- 01, 04, 05
Неблагоприятни дни- 02, 03
     
 

Близнаци

И ще се множат щастливите минути!
Набирайте търпение. Предстои ви да се изявите в няколко направления. Перспективите са страхотни. В личния си живот можете да развивате ситуацията по свое усмотрение. Дошло е време да събирате плодовете във всякакъв смисъл и да получавате дивиденти от миналите си действия. Тепърва ще се откриват нови възможности пред вас. Вашият шарм и обаяние ще действат върху мнозина. На самотните ще се предостави шанс да срещнат принца или принцесата от приказките, а на Близнаците с утвърдени отношения се дава да преоткрият неведомите дълбини на душата на своята половинка.
Благоприятни дни- 02, 03
Неблагоприятни дни- 04, 05
     
 

Рак

Ако имате воля, ще можете да продължите напред, без да се обръщате назад.
Трудно ще се настроите за трудовите делници. Време на леко обезсърчение за вас. Ще осъзнаете от какво точно имате нужда. Имайте търпение и не искайте повече за момента. Работете си тихо, постоянно и разчитайте само на собствените си ресурси. Може да откриете нещо, около това, което сте смятали за невъзвратимо или загубено. Скрити неща ще изплуват на повърхността. Стари неразрешени въпроси във вашите връзки ще възникнат отново. Все пак опитайте да гледате по-весело на живота!
Благоприятни дни- 04, 05
Неблагоприятни дни- 01, 07
     
 

Лъв

Не е необходимо да изпиете морето, за да се убедите, че е солено.
Леко напрежение може да се създаде в интимните връзки. Вашите любовни ритми са малко променени. Ще усетите, че не сте в синхронизация с партньора си и ще бъдете разочаровани от начина на неразбирателство помежду ви и дребните поводи за спречквания. Слабо звено се явява разминаването между неговите потребности и вашите нужди и желания. Вие изглеждате твърде общителни и търсите такива хора, които умеят да се забавляват. Чакайте добри новини!
Благоприятни дни- 07
Неблагоприятни дни- 02, 03
     
 

Дева

Всичко е добре, когато свършва добре.
Това, което досега ви се е струвало доста сериозно, вече ще ви изглежда по-маловажно. Стабилизиране на отношенията и излизане полека лека от кризисното състояние. Единствено малко повече дипломатичност и сдържаност в изблиците ви ще може да закрепи ситуацията и отношенията ви. Мнозина са увлечени в професионалните си интереси и ще бъдат даже вдъхновени от нови рационализации и подобрения. Звездите подсказват, че можете да използвате своето обаяние, както и външната си привлекателност и сексуално излъчване за постигане на някои ваши цели.
Благоприятни дни- 01
Неблагоприятни дни- 04, 05
     
 

Везни

Ако имате достатъчно воля, ще имате и достатъчно сила.
Тази седмица ще ви донесе прилив на сили и желание за действие. Насочете в съзидателна посока тази енергия и гледайте да не я пропилявате напразно. В някои моменти ще е нужна незабавната ви инициатива, за да вземете нещата в свои ръце и да им дадете добра насока. Ще има да  преодолявате някои препятствия, но с търпение и правилен ход ще успеете. Сто пъти премислете преди да предприемете нещо, за да сте сигурни, че няма да сбъркате.
Благоприятни дни- 02, 03
Неблагоприятни дни- 01, 07

     
 

Скорпион

Бързината е половин победа.
Очертава се активен период. Твърде сте нетърпеливи, за да дискутирате спокойно вашите мисли и планове с другите. Негативни аспекти на някои планети през периода може да усложнят живота ви и това да предизвика реакции от ваша страна. Ако имате активни срещи, колективно обсъждане и енергично разискване, това ще бъде плодотворна сесия за вас и нещата ще придобият завършен вид. Достатъчно сте настоятелни, за да можете да бъдете и напълно убедителни в доводите си при представяне на вашите идеи и планове. На мнозина предстоят ремонтни или подготвителни работи.
Благоприятни дни- 01, 04, 05
Неблагоприятни дни- 02, 03
     
 

Стрелец

Скромността е за тези, които нямат други качества.
Очаква ви една доста активна и динамична седмица. Благоприятно време за професионалната ви работа, също и за организационни въпроси. Ще попаднете в нови условия, но чрез бързата си ориентация ще се справите бързо с положението. Настроението като цяло ще бъде добро, въпреки емоционалните тук-там окраски. Интересни срещи и приятни преживявания ще разнообразят ежедневието ви. Ще се заинтересувате от нови проекти. В личните ви отношения се очертава една синхронност в желанията.
Благоприятни дни- 02, 03
Неблагоприятни дни- 04, 05

     
 

Козирог

Заблудите също се ценни, но само от време на време.
През тази седмица може да станат най-невероятни неща. Откриват се нови възможности пред вас. Нужните ви хора ще привлечете телепатично. Внимавайте с обещанията. Ще получите известно облекчение относно въпрос, който ви е вълнувал. Ново лице от вашият кръг на общуване ще ви повлияе положително. На работното място може да възникнат неоправдани конфликти с колегите. Не е изключено някой, с когото сте били в приятелски отношения да премине на отсрещната страна.
Благоприятни дни- 04, 05
Неблагоприятни дни- 01, 07
     
 

Водолей

Всяка упоритост в живота се възнаграждава.
Събитията през тази седмица няма да бъдат съвсем под ваш контрол. Не всичко, което сте планирали ще премине точно така, както сте очаквали. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Въпреки това, не е за предпочитане да им се съпротивлявате. Просто ги приемете със смирение. В противен случай можете сами да усложните всичко. Вашата козова карта е самостоятелността.
Благоприятни дни- 07
Неблагоприятни дни- 02, 03

     
 

Риби

Понякога това, което искаме е на крачка от нас.
Добър период за преосмисляне на ценностната ви система. Най-после нещата ще започнат да се развиват по ваш вкус, но за кратко. Близкото обкръжение е способно да ви подготви всякакви изненади, както добри, така и по-лоши. Въздържайте се от даването на добронамерени съвети, защото по-късно вместо благодарност, ще срещнете упреци. Опитайте се да постигнете баланс между любовта и работата. Това ще ви възвърне душевното равновесие. Трябва да укрепите своята материална база.
Благоприятни дни- 01
Неблагоприятни дни- 04, 05