Борисов: България се нуждае от обединение, труд и просвета

Политика

01-05-2017, 13:02

Снимка:

boykoborissov.bg

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бойко Борисов поздрави Матео Ренци

Борисов: Вярата в Бог ни е спасила през вековете (видео)

Трябва да обединим усилията си в името на общата цел – да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца

Бъдещият министър председател Бойко Борисов поздрави сънародниците си по повод Деня на труда, 1-ви май. Той обяви, че развитата икономика и образованието на нацията са националните приоритети, за които новия кабинет ще работи неуморно:

Уважаеми сънародници,

Поздравявам Ви по случай Деня на труда . Обръщам се към Вас с пожелание за здраве, силна воля и успех. Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно. На последните парламентарни избори ГЕРБ бе подкрепена от 43% от хората с висше образование в страната, над 58% от избирателите ни са български граждани в активна възраст – между 31 и 60 години.

ГЕРБ е партията на младите хора  - 32 % от младото поколение ни се довериха. Мнозинството от сънародниците ни, които живеят в чужбина, също избраха ГЕРБ.  За нас това е голяма чест и голяма отговорност.  Вярвам, че заедно ще изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономикa и ще осигурим по-добър живот за всички български граждани.
Работещите хора са локомотивът на държавното развитие. Те създават силната икономикa, която е определяща за високите доходи на всички граждани. Затова аз се обръщам към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани. Трябва да обединим усилията си в името на общата цел – да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца. България се нуждае от обединение, труд и просвета. Заедно постигнахме много. Вярвам, че ще продължим да вървим по единствения възможен път на развитие – европейският.  
Честит празник!

Публикувахте от Бойко Борисов в 1 май 2017 г.


Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия