Уикенд в Бургас: Един загинал и шестима пострадали на пътя

Архив Бургас

02-05-2017, 13:29

Снимка:

pixabay

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трима французи пострадаха при катастрофа край Банско

10 катастрофи са станали през почивните дни

Няколко пътни инцидента, единият от които с фатален край, са станали през почивните дни в Бургаска област. Възрастен мъж е пометен на тротоар от неправоспособен водач, а други двама берат душа в болница след катастрофи.
Единият инцидент е станал в района на пътен възел за село Братово. Ударили са се две коли - Сузуки Вагон и Мазда.
38-годишният П.С. от Камено - шофьор на Сузукито, не пропуска приближаващия кръстовището от дясната му страна Мазда, управляван от 43-годишния К.Д. от Бургас, и се блъскат зрелищно.
При катастрофата са пострадали двама - водачът на Сузукито, който е приет в УМБАЛ-Бургас с политравматизъм, с опасност за живота, както и пътуващоото в маздата двегодишно момиченце.
Детето е оставено за наблюдение в лечебното заведение с повърхностна рана на бузата.
Тежък инцидент е станал и на пътя Бургас-Малко Търново. В района на участъка между селата Крушевец и Индже войвода 20-годишен варненец заради високата скорост губи контрол над управлението на Опел Астра и се блъска в крайпътен скат, вследствие на което автомобилът се преобръща.
От инцидента е пострадала 66-годишната жена от Варна - пътуваща на предната седалка. Тя е с диагноза политравматизъм и счупени прешлени. Настанена е отделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас, където лекарите се борят за живота й.
Още няколко катастрофи в Бургас и областта са станали през почивните дни. Пострадалите са в добро състояние.