Уникалните Нели Петкова и Валя Балканска закриха Tabiet-София

Булевард

02-05-2017, 15:57

Снимка:

Event Agency Bulgaria

Автор:

AMG

Всичко от Автора

С наелектизирваща вечер на българския фолклор приключи софийското издание на кулинарно-музикалния фестивал Tabiet в парк Възраждане.
Хиляди софиянци се събраха в парка, за да се насладят на изпълнието на космическия глас Валя Балканска. Знаменитата родопска певица и нейният гайдар Петър Янев развълнуваха публиката с уникално изпълнение на „Хубава си моя горо”.
Видео от изпълнението на Валя Балканска вижте тук
Очарователната Нели Петкова бе последният изпълнител, който излезе на сцената на Tabiet – Възраждане. Многохилядната публика дълго скандира името на певицата, която излезе два пъти на бис преди да сложи край на грандиозното шоу.
Видео от изпълнението на Нели Петкова вижте тук 
Преди двете прими на българската вечер гостите се насладиха и на невероятните изпълнения на квартет „Славей”, както и на множество народни надигравания.
Невероятните скари на Samer Grill House, Котилото, Чевермето и Momento и млечните продукти на мандра Опицвет се погрижиха никой да не остане гладен на фестивала. Бирата се лееше на корем благодарение на марките на Биндинг България и Биротерапия - Радебергер, Даб, Шоферхофер, Клаусталер, Естрея, Бернард, Регент, Приматор, Клостер Шайерн и Хасен. Високият градус на настроението поддържаха напитките на Черноморско злато.
Старт на шоуто в петък даде Николай Славеев, който вдигна гостите на крака с невероятните си фолклорни изпълнения. Гъмзата и неговото брас шоу удариха в земята феновете, които дълго след края на концерта се редяха за снимки и автографи със звездата.
Страстите в сръбската съботна вечер разпали сексапилът на Душица Грабович, а невероятният Драган Коич – Кеба отново бе на познатата си висота и остави без дъх хилядите в парк „Възраждане”.
Гръцката вечер стартира с Люси и Андреас, а Митош Йоанидис, заменил в последния момент Диогенис Франсанас, който не пристигна в София заради здравословен проблем, изпълни на висота някои от емблематичните хитове на гръцката музика.
Страхотни кулинарни презентации направиха двама от най-добрите български готвачи – Иван Звездев и Жоро Матев.
В последната днешна вечер на Tabiet – Възраждане на сцената излизат вечната Валя Балканска и Нели Петкова.
Звездите, които участваха в Tabiet – Възраждане се насладиха на комфорта на четиризвездния хотел „Вега”.
Организаторите благодарят за съдействието на Столична община, Район Възраждане и Софийски имоти.
Повече подробности за “TABIET” – кулинарни фестивали научете на: https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts

Видеоклипове от Tabiet-Възраждане вижте тук:
https://www.facebook.com/TabietFest/publishing_tools/?section=VIDEOS&source=videos_hub&refSource=videos_hub
И тук:
https://www.youtube.com/channel/UC_ekVGyRJZHLvzFbIo-qJRA



Снимка на Деня

Щрихи от Плевен