Стамен Белчев влезе в територията на Стойчо Младенов

Задължително трябва да остане треньор на ЦСКА и през есента

Стамен Белчев влезе в територията на Стойчо Младенов. ЦСКА победи Левски с класическото 3:0 под ръководството на Белчев и напомни за скорошните резултати във вечното дерби постигнати от Младенов.

По този начин Стамен издържа поправителния изпит във вечното дерби с отличие.В предния сблъсък "червените", водени от него, загубиха спечелен мач.
Сега обаче още от първите минути състав и треньор бяха вдъхновени да вземат реванш. И го взеха по най-категоричния начин. В срещата блесна и Кирил Десподов,който не пропусна отново да вкара на Левски, този път с екипа на ЦСКА.

Футболистите на Стамен Белчев можеха да стигнат и до още повече голове. Но този мач показа,че футболисти и треньор вече са намерили общ език и говорят добре на него. Особено от времето на плейофите.

Когато нещата вървят не трябва да се сменя в никакъв случай треньора. Затова Стамен Белчев трябва да остане начело. През лятото трябва да се продължи внимателно с добре започнатото избистряне на състава. За Чорбаджийски, Десподов, Недялков възходът е виден. Бодуров пасва идеално в защитата на ЦСКА.Вратарят Китанов показва сигурност след колебливите си игри. Каранга се оказа сполучлива находка. При това показва и голово самочувствие. Отбеляза хубав трети гол с глава във вратата на Левски.

Най-важното, след като футболистите се чувстват спокойни и мотивирани при Белчев е треньорът да бъде оставен да работи.

Изкушение за отбор като ЦСКА да бъде доведено голямо име винаги ще има. Но футболът не е индивидуален спорт. А в момента колектива на "червените", който е на терена приема безпрекословно Белчев. Затова нека бъде оставен да прави име на "Армията". След като неговото утвърждаване като треньор на ЦСКА върви успоредно с играта,тогава всичко е наред.