БЧК връчва червенокръстки отличия на заслужили деятели

Животът

04-05-2017, 09:42

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Общинските организации от област Пловдив ще организират празнични представяния и срещи с членовете

8 май е Световният ден на Червения кръст и Червения полумесец. Чества се силата на хуманността и на хората, които помагат на другите хора – в светлината на прожекторите по време на кризи и зад сцената – в нашето ежедневие.
Днес от 11,00 часа в сградата на Секретариата на Областен съвет на БЧК – Пловдив на ул. „Кракра” № 6 ще бъдат връчени червенокръстки отличия на заслужили деятели, доброволци и приятели на Червения кръст от град Пловдив и областта.

На 8 май, понеделник, от 15.00 часа във Виенският павилион на Цар Симеоновата градина в град Пловдив доброволци и служители на БЧК Пловдив ще организират празник и представяне на основните дейности на организацията.
Общинските организации от област Пловдив ще организират празнични представяния и срещи с членовете, доброволците, институциите и местните власти, които ги подкрепят по места.
От БЧК поздравяват всички доброволци, партньори и приятели в знак на признателност и дълбока благодарност за техните усилия в името на хуманността.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен