Александър Томаш: "Аз съм най-щастливият човек на земята"

След победата с 3:1 над Ботев

Старши треньорът на Верея Александър Томаш бе много радостен от победата с 3:1 над Ботев, с която в момента заема първо място в група А от втора осмица, съобщава fcvereya.bg.
"Аз съм най-щастливият днес. Преди мача им казах благодаря на съпругата и двете ми деца, и на моя екип, който ме търпи, на футболистите - тези истински, достойни хора, които подчиниха всичко в името на колектива. И да поздравя хората, които в началото, когато се събрахме, казаха, че Верея е първият изпадащ. Аз днес съм най-щастливият човек на земята. Това е един подвиг за Верея. Много е трудно, но това е благодарение на всички отдадени хора тук, имаме проблеми, но ги решаваме помежду си. За този спорт трябва много, но аз казвам - ако беше лесно, нямаше да сме ние - щяха да са други хора и други футболисти", започна младият специалист.
"Постигнахме всичко със сърце и вяра", добави Томаш.
"На мечти съм много голям. Но трябва да бъда стъпил на земята. До къде ще стигнем, зависи само и единствено от футболистите. Но човешките възможности са неограничени. Човек трябва винаги да търси повече. Но до къде ще стигне Верея, зависи само от футболистите", каза още наставникът на Верея.
"Когато си искрен с футболистите, когато си за него там винаги, през целия сезон, когато той ти трябва на теб и отиваш при него и му казваш - "Трябваш ми". Ние разчитаме на колектива, това се вижда, това са фактите. Всичко е благодарение на тези истински мъже в съблекалнята. Когато човек си вкара в главата, че може - може", сподели Томаш.
"Фактите са такива - човек трябва да бъде здраво стъпил на земята и да иска да се развива", завърши Александър Томаш.