Миро Живков: Всички, които имат амбицията да работят с нас са добре дошли(видео)

Спорт

07-05-2017, 11:58

Снимка:

Кадър: Добруджа ТВ

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Волейболистите на Добруджа 07 с втори трофей!

Добруджа 07 с Купата на България! (фоторепортаж)

Това заяви треньорът на Добруджа 07 в интервю на Дана Михайлова

Това, което преживя Добрич като град и добричката общественост дълго ще отеква в сърцата на хората, обичащи спорта, каза ст.треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков  след спечелването на Купа „България”.
Той отдаде значение на предварителния план за развитие на отбора и последователността в неговото изпълнение, за да се стигне до този резултат.  За специалиста не бил решаващ фактът, че отборът му не е бил сред предварително сочените фаворити. От друга страна той признава ролята на привлечените Мартин Атанасов и Добромир Димитров, които са се включили по-най успешния начин, за да дадат всичко от себе си за постигане на крайния успех.
Големият плюс беше, че те влязоха във формата и концепцията на нашия отбор, а не държаха на 100 % да покажат своите силни страни като индивидуалности, допълни Живков.
Относно трудните моменти през сезона Миро Живков е на мнение, че с общи усилия тимът ги е преодолявал чрез последователност в работата с общи усилия и отборен дух.
За пореден път старши треньорът заяви категорично, че остава в Добрич, че се чувства добре тук, че има нужното спокойствие и разбиране от страна на ръководството и възможността да се развива като треньор.
Радваме се, че можем да бъдем последното стъпало, преди играчите да стъпят в сериозните европейски грандове, каза Мирослав Живков по повод предстоящото заминаване на Димитър Маринков, а дали има други заминаващи отрече да знае.
На въпроса какви са плановете за селекция, старши треньорът отговори, че би искал да останат всички и всички, които имат желанието и амбицията да работят с него и екипа му са добре.

Източник: МГ Добруджа