Звездното влияние върху взаимоотношенията за сряда, 10 май 2017

За Донжуановците е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният шанс. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.
Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.
Луната е в тригон с Нептун в средата на деня. Това прави чувствата идеалистични. Подходящо време за приятелство или платонична любовна афера, отколкото за физическа връзка между двата пола. Духовността на отношенията ще бъде подчертана много силно. Общуването ще бъде до голяма степен интуитивно и невербално, с погледи и едва доловими жестове, често заемащи мястото на думите. Тази комбинация свързва нежно душите на партньорите, пораждайки топла и естествена близост, която сближава сърцата и вдъхновява любовта.
Влиянието от секстила на Луната и Плутон ще се усети късно вечерта. Двете планети са свързани с подсъзнанието. Аспекта е по-скоро психотерапевтичен. Вашата среща с любимия човек ще прилича на подлагане на психотерапия. Емоциите стават интензивни. Засилва се личният магнетизъм и сексуалността.