Пловдив е домакин на престижен уиски фестивал

Мисия Пловдив

12-05-2017, 08:24

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ръчно направен шоколад, специализирано предлагане на пури, както и уникално кафе с инфузии от уиски ще завършат палитрата от удоволствия за сетивата

Днес и утре в Пловдив ще се проведе първият WHISKEY FEST PLOVEDIV. В двата дена дегустациите ще са до полунощ. Билети за предстоящия WHISKEY FEST PLOVEDIV се предлагат предварително онлайн и в партньорските уиски магазини и барове в Пловдив, Стара Загорa и Казанлък. Билетите на стойност от 20.00 и 30.00 лв. ще може да се закупуват и на място по време на фестивала.
ЕДНОДНЕВЕН билет включва професионална дегустационна чаша, 6 уиски кредита и бутилка вода. ДВУДНЕВЕН билет включва професионална дегустационна чаша, 10 уиски кредита и вода. Уиски валутата се разменя за дегустационни драмове – мерната единица на фестивала, която е равна на половин унция или 15 милилитра уиски еликсир.
По време на фестивала ще се провеждат Майсторски класове и уиски дегустации за напреднали. Лекторите – родни и международни уиски експерти, ще обогатят познанията на гостите, ще споделят тайни и ще развенчават митове. Анкетна карта ще дава възможност да участвате в специална томбола с примамлив награден фонд, а шоуто ще се запълни от уиски дебат между различни световни производители
Ръчно направен шоколад, специализирано предлагане на пури, както и уникално кафе с инфузии от уиски ще завършат палитрата от удоволствия за сетивата.