Гандиева се закле. Обеща кметският пост да бъде нейна мисия

Животът

12-05-2017, 11:43

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ спечели изборите и в курорта Лозенец

Кандидатът на ГЕРБ беше категорично избрана в Лозенец

Новоизбраният кмет на кметство Лозенец положи клетва. След провеждането на частични местни избори в края на април Женя Гандиева бе категорично избрана от жителите на морския курорт. „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на Община Царево и да работя за тяхното благоденствие“, каза днес пред общинските съветници Гандиева. 
„Работата като кмет е една нелека задача, тя е мисия с 24 часово работно време. Поста, който заемате Ви обвързва с голяма отговорност, тъй като Лозенец е една от перлите на Южното Черноморие и да си негов градоначалник е повече от отговорна задача. Категоричната победа на изборите показа, че жителите Ви имат голямо доверие, сигурен съм, че ще го оправдаете. Ние всички тук ще работим заедно с Вас, за развитието на Лозенец“, каза кметът на община Царево, Георги Лапчев. 
На днешното заседание на местния парламент беше одобрено и кандидатстването на Общината с проектно предложение „Социално предприемачество за професионална интеграция и приобщаващ растеж“ по процедура „Развитие на социалното предприемачество“ на новата ОП „Развитие на човешките ресурси“. Общинските съветници на Царево приеха и Стратегията за развитие на социалните услуги в Общината до 2020 година.