Тържествените прояви в „Северен“ продължават

Мисия Пловдив

15-05-2017, 12:46

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Заедно с директора на училището г-жа Саша Кръстева, инж. Р. Ралев връчи почетните отличия на тримата випускници

Тържествените прояви на район „Северен“ по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост – продължиха днес с вълнуващото изпращане, организирано от ръководството на СУ „Пейо Кр. Яворов“ за випуск 2017-та година.
Красиви, успешни и много усмихнати, зрелостниците на 107-годишната гимназия се събраха в ДК „Б.Христов“, където бяха заобиколени от своите учители, приятели и щастливи родители. Специален и традиционен гост на това ежегодно тържество бе кметът на района инж.Ральо Ралев, който в приветствието си подчерта, че празниците на яворовци са му по особен начин скъпи, защото представят невероятния дух на сплотеност и оптимизъм на ученици и педагози. За него като кмет е и привилегия, и радост да бъде отново сред младата генерация на прославеното училище, давало и продължаващо да дава на града и страната формирани за живота личности, готови да отстояват ценностите, усвоени в СУ „Яворов“.
Заедно с директора на училището г-жа Саша Кръстева, инж. Р. Ралев връчи почетните отличия на тримата випускници, които ще завършат средното си образование с пълен отличен. Тържеството в чест на зрелостниците от 2017-та година продължи с богата художествена програма, в която се изявиха многобройните и разностранни таланти на гимназията.