Звездното влияние върху взаимоотношенията за неделя, 21 май 2017

Хороскоп

21-05-2017, 10:02

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - неделя, 21 май 2017

Ще се образува секстил между Слънцето и Луната (14:13ч)– период на хармония. Слънцето показва активните мъжки енергии в отношенията, а Луната е индикатор за женските, пасивни енергии. Ще се радвате на баланс между вас и половинката ви.

Ще бъдете напълно съвместими. Няма да има доминиращ във връзката, а ще си разменяте активната и пасивната роля. Добра комуникация, емоционална и интелектуална съвместимост, добро приятелство. Можете по мирен път да разрешите противоречията. Направете деня запомнящ се. Вървете на разходка сред природата, вечеряйте на свещи или посетете хубав ресторант, с романтична обстановка. Направете подарък на партньора си или поднесете някоя приятна изненада.
Благоприятно е да се осъществи ново запознанство. Ако очаквате да ви запознаят с някого, то сега е момента да пришпорите нещата. Този аспект е по-подходящ за дългосрочни отношения, отколкото за кратка и бурна афера. Ако няма кой да ви уреди среща, то посетете най-оживените места. Не се знае, откъде ще ви изскочи късмета. Бъдете инициативни!
Ако обмисляте раздяла, то сега е моментът да се разделите  мирно и спокойно, без излишни изблици, които вгорчават кръвта.