Заловиха извършител на убийство в Стара Загора

Крими

21-05-2017, 12:39

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рекордно количество хероин задържано у нас

Криминалисти на ОДМВР-Кърджали задържаха мъж, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора

Той е установен и задържан на територията на село Черноочене снощи около 22 часа, действията по разследването продължават под ръководството на прокуратурата.

В 15.10 часа вчера на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово, информира пресцентърът на МВР. Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е предприел обход на района за установяването му. Четири часа по-късно за общодържавно издирване бил обявен К.И./46/ за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора. Според първоначалните данни съществувала вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали. При извършената справка било установено, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.
С разпореждане на директора на ОД МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов била сформирана група от криминалисти в дирекцията и РУ-Кърджали, която започнала активни действия по установяването на местонахождението му. Извършени били проверки на десетки места и в 21.50 часа в село Черноочене издирваният мъж бил открит. След задържането К.И.е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където  е оставен за лечение под полицейска охрана.
Припомняме, че вчера към 11 часа бе подаден сигнал за инцидент, станал в семейно жилище в Стара Загора. На място пристигналият полицейски екип откри безжизненото тяло на 67-годишна жена и тежко ранената 29-годишна нейна  дъщеря, която е откарана в болница с опасност за живота.
Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"