Прекъсват водоснабдяването в някои части на столицата

Мисия София

23-05-2017, 06:15

Снимка:

Пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Заради пореден ремонт на "Софийска вода", част от столицата остава на сухо

Софийска вода с поредните си ремонтни дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на главен канализационен клон по бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Знание“ до ул. „Глас народен“; ул. „Стар кладенец“.

Поради подмяна на пожарни хидранти и спирателни кранове до бл. 56 жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 60, бл. 59, бл. 58, бл. 57 и бл. 56; по ул. „Найчо Цанов“ от бул. „Вардар“ до ул. „Атанас Хранов“ и бл. 73, бл.74, бл.75 и бл. 79.

В жк. "Лозенец" ул. "Елин Пелин", във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Елин Пелин“ от ул. „Митрополит Кирил Видински“ до ул. „Арх. Йордан Миланов“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тунджа“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тунджа“ от ул. „Св. Иван Рилски“ до ул. „Прага“; по ул. „Стрешер“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Доспат“.