Награждават пловдивски учители за 24-ти май

Мисия Пловдив

24-05-2017, 10:04

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Наградените са одобрени с решение на пловдивския общински съвет

Традиционно Община Пловдив награждава по случай 24 май учители, директори и други педагогически специалисти с Почетна значка на град Пловдив, както и училища и детски градини, празнуващи юбилеи през същата година с Почетен знак на град Пловдив.
През 2017 г. комисия с председател Стефан Стоянов – заместник-кмет „Образование, развитие, европейски политики и международно сътрудничество“ разгледа постъпилите предложения за удостояване с Почетна значка по критерии от Правила за награждаване на учители, директори и други педагогически специалисти и институции в системата на предучилищното и училищното образование по случай 24-ти май – Ден на българската просвета и славянската писменост, утвърдени от Кмета на Община Пловдив.
Удостояват с Почетна значка 12 учители. За удостояване с Почетен знак на град Пловдив е одобрено СУ „Св. Патриарх Евтимий“ по случай 75 год. от създаването му. Други 10 млади учители и други педагогически специалисти от детски градини, училища и центрове за подкрепа за личностно развитие ще бъдат награждени с грамота и парична награда.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен