Звездното влияние върху взаимоотношенията за петък, 26 май 2017

Във времето, когато Луната е в квадрат с Нептун (12:00-15:00ч) – бъдете внимателни в общуването си с партньора си. По-добре е да сте разделени в това време. Може единият да се разочарова от другия и да се срине идеалистичната му представа за партньора. Вместо да изпитвате топлина и нежност един към друг, неразбирането и разочарованията може да се настанят между вас. Създава се възможност за лъжи и измама, което не е за предпочитане. Енергиите действат на психологическо ниво, като препятстват вътрешното удовлетворение без да разбират причината за дискомфорта си.
Мнозина няма да се чувстват комфортно в кожата си. Аспектът действа и на психическо и емоционално равнище. Полезни са техники за заземяване.
Част от това време препокрива и тригона, който прави Луната с Юпитер, така че донякъде влиянието и напрежението се омекотяват. Плюс и минус се неутрализират взаимно.
В късните часове на вечерта Луната образува секстил с Венера, което прави тези часове приятни за любов и уединение с любим човек.