Благотворителен концерт на ОУ "Отец Паисий" с Кичка Бодурова за болно дете

Животът

26-05-2017, 16:45

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенска община прави голям детски празник

Губернаторът и заместниците му Свилен Иванов и Валентин Колев застанаха безрезервно зад благотворителната инициатива

Днес, 26.05.2017 г. от 18.30 часа в Доходното здание ще се проведе благотворителен концерт, специален гост на който ще бъде Кичка Бодурова.

Благородната кауза е организирана от ръководството, преподавателите, училищното настоятелство и учениците. Събраните средства ще бъдат предназначени за оборудване на стаи за релакс, игротека и забавления за учениците от първи до седми клас. С една част от тях ще бъде подпомогнато лечението на ученик от училището със сериозно онкологично заболяване.

Областният управител на област Русе Стефко Бурджиев и неговите заместници Свилен Иванов и Валентин Колев застанаха безрезервно зад благотворителната инициатива на училището и се включиха в нея.

В поздравителен адрес от Стефко Бурджиев до директорката на училището,

Биляна Алексиева се казва: „… Дълбоко съм убеден, че ние русенци сме съпричастни и готови да се обединим около истински и хуманни инициативи, каквато е и днешния благотворителен концерт. Приемете искреното ми уважение към Вас, ръководството на ОУ „Отец Паисий“, училищното настоятелство и родителите за съпричастността, усилията и волята, с които заставате зад една добра и значима кауза. “

В знак на уважение към любимата наша певица Кичка Бодурова беше изпратена кошница с цветя от името на областния управител.