Младежи ГЕРБ - Благоевград помогнаха на абитуриентка от защитено жилище

Закупиха рокля и всичко необходимо за едно момиче за абитуриентския бал

Младежите от ГЕРБ – Благоевград помогнаха за абитуриенския бал на момиче от защитено жилище в Благоевград. След среща с потребителите на защитеното жилище през миналата година младежите решиха да помогнат на Руска в един от най-важните дни на всеки млад човек - деня на завършване на училище.

На празника присъства и областният координатор на ПП ГЕРБ- Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, която пожела на Руси много радост, късмет и щастие .

„Руска ни направи голямо впечатление на първата ни среща  и за нас беше много важно да направим деня на завършването й специален. Всички младежи единодушно решихме да съберем пари и да закупим рокля и всичко необходимо за едно момиче в този ден. Благодарим за поканата за празненството, което беше организирано по този случай и искаме да кажем на всички, които работят и се грижат за тези  младежи, че ние от МГЕРБ винаги сме насреща за всичко, от което имат нужда”, каза Вили Вучева, общински ръководител на МГЕРБ- Благоевград.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен