Кметът на "Северен" изненада 90- годишна юбилярка

Мисия Пловдив

29-05-2017, 15:25

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В дома на бившата учителка се събраха семейството и приятелите й

90-годишен юбилей посрещна днес кметът на район “Северен” инж. Ральо Ралев заедно с щастливата рожденичка – г-жа Кръстинка Бакърджиева, потребител по проект “ Услуги за по-добър живот“, район“ Северен“, Пловдив.
В дома на бившата учителка се събраха семейството и приятелите й, с които тя дълги години е била неизменен участник и победител в конкурси за стари градски песни. Днес обаче репертоарът бе изпъстрен с прочути италиански любовни песни, които тя бе избрала, за да поздрави скъпия на сърцето й кмет на район „Северен“ и неговия екип, който осъществява проекта.
Зарадвана с цветя и подаръци, рожденичката сподели, че грижите, които получава от своя домашен помощник Р. Стойчев, са възстановили болните й крака и тя е готова дори да излиза навън - нещо, което не би и помислила преди месец.
Дъщерята на г-жа Бакърджиева се обърна към кмета с благодарност за грижите и вниманието към майка и и отправи настойчива молба, ако е възможно, проектът да бъде продължен.
Инж. Р.Ралев обясни, че програмата приключва в края на месец октомври и всички имат очакване тя да продължава да се реализира в интерес на десетките потребители – и деца, и възрастни.
В приповдигнато настроение К. Бакърджиева изрази надежда да посреща отново скъпите си гости от проект „Услуги за по-добър живот“, район „Северен“, Пловдив.