Слави Михайлов: Накъде отиват всички абитуриенти?

Силно се надявам всички абитуриенти да получат ясен знак от Президента и официалните гости, че ще бъдат подкрепени и след празничната бална вечер

"В навечерието на провеждащия се традиционен абитуриентски бал, организиран на 31 май 2017г. в резиденция "Бояна" под егидата на Президента на Република България г-н Румен Радев си задавам въпроси, които от години ме вълнуват!? Накъде отиват всички абитуриенти? Какво се случва с тях. как ще се реализират в живота? Все още не е регламентирано това с нормативен акт и директорите на институциите за деца, според възможностите си, подпомагат част от младежите, напуснали социалния дом или център! А какво се случва с останалите?", споделя в отворено писмо до президента председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

"Силно се надявам в утрешния ден всички абитуриенти, освен да изживеят емоцията в резиденция "Бояна", да получат ясен знак от Президента и официалните гости, че ще бъдат подкрепени и след празничната бална вечер?! Това е истинската помощ, която държавата и институциите трябва да оказват на лишените от родителска грижа в страната! Малко повече воля и желание са достатъчни за да се промени отношението на и чиновниците към тези млади хора в името на по - доброто на България!", допълва Михайлов.