Двудневна празнична програма по случай Деня на детето

Мисия Пловдив

01-06-2017, 08:00

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Двудневна празнична програма организира Община Пловдив по случай Международния ден на детето – 1 юни. Увеселенията за малчуганите ще започнат още тази вечер на площад „Стефан Стамболов“ пред сградата на общината, където Децата и техните родители ще се пренесат в страната на приказките с помощта на водещата Иванка Шекерова.  До 19 часа на сцената край фонтаните пред общината присъстващите ще бъдат зрители на празнична програма на Центъра за подкрепа и личностно развитие – ОДК Пловдив.

На 1 юни (четвъртък) забавленията за малчуганите продължават от 10:30 часа на площад „Стефан Стамболов“ с изяви на млади таланти във формата „Ася и чудният свят на децата“. В 16 часа ще започне седмият детски фестивал „Талантино – забавление и представление“ с надуваем замък за децата, лакомства и балони. Между 17:15 и 17:45 часа програмата предвижда флашмоб „Майка и бебе“ на площада. Веднага след това присъстващите ще имат възможност да наблюдават музикални и танцови изяви по време на детския празник „Вълшебно лято с Катра ФМ“. Празничната програма ще приключи около 19:30 часа с теглене на победителите в благотворителна томбола и почерпка за децата с най-голямата торта.

Музикални и танцови изяви на млади таланти, вълнуващи игри с много награди, томболи с подаръци, лакомства, балони и безброй изненади очакват децата, които посетят инициативите в двата дни.