Харизанов: Искането на оставката на Главчев е неправдоподобно

Политика

01-06-2017, 10:14

Снимка:

bgonair/ кадър

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Парламентът гласува оставката на Главчев

Д. Атанасова: ГЕРБ подкрепя Димитър Главчев

В парламента се работи, играта на опозицията е целият този шум да прикрие това

Заключението, че Главчев изпускал нервите си и вдигал кръвно не е предпоставка за искане на оставката му. Това заяви в ефира на Bulgaria on Air Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Очаква се депутатите да гласуват оставката на председателя на Народното събрание заради остър дебат между управляващите и опозицията, в който ГЕРБ и БСП размениха остри реплики.

Управляващите обявиха, че социалистите вече могат да спечелят избори само в Сибир и Северна Корея, а от БСП им отърнаха, че в ГЕРБ има повече бивши членове на БКП, отколкото в червените редици. Лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че от парламентарната група внасят необходимата подписка за искането на оставката на председателя на парламента.

"В парламента се работи, но целият този шум създава впечатление, че всъщност нищо не се прави. И това е играта на опозицията", категоричен бе Георги Харизанов.

Социологът Кольо Колев пък допълни от своя страна, че страната несъмнено малко по малко се променя към по-добро, а проблемът е в липсата на традиция - да се признае това, което дргугият е направил и да се надгражда над него.