Детелина Николова връчи на Красимир Кирилов символичния ключ на региона

Мисия Добрич

01-06-2017, 12:12

Снимка:

dobrichutre.bg

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Красимир Кирилов е новият областен управител на Добрич

Новият областен управител ще работи за устойчиво развитие на областта

Новият областен управител на Добрич Красимир Кирилов получи символичния ключ на региона при встъпването си днес в длъжност. Предавам този символ, на който са изобразени златни класове и гербовете на осемте общини в областта в знак на приемственост, заяви досегашният областен управител Детелина Николова.
Гарантиране сигурността на летовниците с избор на изпълнител за водноспасителните дейности по плажове, почистване на коритото на река Батовска, която предизвика наводнение преди няколко години в курорта "Албена", рехабилитация на пътя Добрич - Варна са сред приоритетите на областната управа, за които Николова посочи, че работата трябва да продължи.
Красимир Кирилов заяви, че ще работи за устойчиво развитие на областта, за откриване на качествени работни места и привличане на млади хора, за да бъде спрян процесът на обезлюдяване. В партньорство с общините с особено внимание ще работим за сигурността и спокойствието в малките населени места, допълни новият областен управител.
Красимир Кирилов е на 31 години, има магистърска степен от Стопанската академия в Свищов. Аз съм повече човек на действието, на сметките и числата, каза новият областен управител, който досега е бил заместник-главен счетоводител във "ВиК" - Добрич.