Звездното влияние върху взаимоотношенията за петък, 2 юни 2017

Първата половина на деня Луната и Меркурий, които са в тригон са в приятелско взаимодействие и взаимопомощ. Аспектът тригон дава прекрасен импулс за учене и решаване на сложни интелектуални въпроси. Повишават се комуникативността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Денят е добър за внедряване в живота на нови планове и за дела, които изискват бързо възприятие и приемане на решения. Нараства потокът от нужна информация. Именно в такава атмосфера може да се роди идеята за интересно пътуване.
Подходящо за провеждане на срещи, за разговори особено интелектуални. Може да изяснявате отношенията си, да направите компромис, да простите, ако сте били наранени.
По-късно вече Луната прави квадрат със Сатурн. Затормозяващо, депресивно влияние. В този период (17:00-20:00ч) избягвайте да сте заедно с вашата половинка. Ще липсва всякакво емоционално влечение. Липса на взаимно разбирателство, интимност и топлота. Този аспект е малко пагубен за отношенията. Може да настъпи емоционално отчуждение. Ако искате да говорите по някакъв въпрос или да изразите свое желание, то сега няма да срещнете разбиране, затова гледайте да сте далеч един от друг. Не е подходящо и за ново запознанство. Не е подходящо за общуване с по-възрастни хора.