Слънчев календар - събота, 3 юни 2017

Хороскоп

02-06-2017, 18:21

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп - 29 май - 4 юни 2017

15 слънчев ден –  Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесният поток. Време за откровения и пробуждане на способностите. Денят е посветен на стихиите, почитание към жените, майките.
ТотемБобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.
Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Доверявайте се на женската интуиция. Добър ден за сключване на съюзи. Добре е да се приготвят лекарства и настойки. Работата в този ден трябва да носи радост иначе се откажете от нея. Жената се счита днес за господарка на положението.
Спорове с жена в този ден е знак за причиняване на зло към Небето. Не трябва да се напрягате, да не се вдига тежко и да се избягва тежката работа. Да не се пали огън в гората. Никакви парични-финансови операции в този ден да не се извършват.
Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Да се консумират повече цитрусови плодове.
Облекло – Старайте се по-малко дрехи да обличате, да се избягва парадността. Препоръчва се оранжево и сребристо. Откажете се от ярко-зелен цвят.
Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга.
Лоши знамения са всичко свързано с огъня, а също спиране на водата у дома.
Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.
Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.
Сънища – Сънищата са пророчески.Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Да видите дреха и как я обличате – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да виждате животни и птици насън. Да гладите куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.
Числа на деня – 15, 74, 81Снимка на Деня

Щрихи от Плевен