Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2017

Хороскоп

04-06-2017, 17:54

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добротата е по-важна от съвършенството.
Ненадминатото ви самообладание и несъмнено лидерство позволяват без особени усилия да управлявате хората. Не всички контакти през седмицата обещават да бъдат приятни. Избягвайте да провокирате със своите действия и изказвания недоволството на околните. Вие ще трябва да отговаряте за своите грешки. Тези, които се обръщат към юридическите инстанции, няма да получат желаното, а само ще загубят времето си и нервите си. Стар приятел/ка ще ви напомни за себе си.
Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 10, 11


     
 

Телец

Светът е рафиниран, но не злонамерен.
Постарайте се да се избавите от лошите мисли, негативните мнения за хората и ситуациите, бъдете добри и търпеливи. Укротете амбициите си и знайте, че простите решения ще ви доведат до реален успех. В професионалната сфера ще се повиши вашият авторитет. Обмяната на мнения с партньори, може да ви доведе до интересен резултат. В любовен план е малко неустойчив периода. Трябва да употребите по-деликатен и артистичен подход към човека, който ви интересува.
Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Близнаци

Знай къде стоиш и знай за какво стоиш, това е твоята основа.
Някои ваши очаквания така и няма да се оправдаят. Ще трябва да сте готови всеки миг да се приспособявате към ситуациите. В привичният ход на събитията ще се вплете и нова тема. Ще бъдете заинтересовани да привлечете съмишленици за изпълнение на своите планове. Сега е време да разширите кръгозора си. Обмисляйте внимателно всяка своя крачка и не давайте повод за сплетни на недоброжелателите си. Тенденциите пред вас са благоприятни.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 08, 09


     
 

Рак

Когато не искаш нищо, при тебе идва много.
Ще бъдете доста ярки личности през следващите дни, ще греете със собствената си неотразима светлина и ще очаровате околните. Предстои ви доста активност и движение. Ще имате прекрасна възможност да докажете себе си. Очакват ви положителни промени, които ще се развиват във ваша полза. Правилно трябва да наблягате върху създадените акценти. За да не усложните живота си и на останалите също, по-добре избягвайте нравоучителния тон.
Благоприятни дни- 06, 07
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Лъв

Не забравяйте, че и гениите понякога се нуждаят от почивка.
В близките няколко дни ще бъдете бодри, енергични и преизпълнени с оптимистичен поглед върху живота. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с която управлявате ситуациите. Вашите действия и планове изглеждат логични, но е желателно да не упорствате като отстоявате своя авторитет и компетентност, особено в присъствието на по-сведущи по тези въпроси хора. Ще имате и други поводи да блеснете с вашата ерудиция. В работата е възможно някакво обновление. Необходима ви е почивка, за да сложите в ред мислите и емоциите си.
Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Дева

Всяко нещо си има и положителна страна.
Като цяло седмицата е добра за вашите замисли и идеи, но практически ще бъде посветена на работа и делови контакти. Реалността започва да става малко скучна за вас. Рационалният ви подход към някои събития, ще ви постави в позиция на отчуждение от определен кръг хора. Продължавайте да се стремите към изгодните страни за вас, въпреки че оставате неразбрани. Съдбата ще ви предостави някакъв шанс, стига да не го пропуснете. Можете да приемате еднозначни решения.
Благоприятни дни- 06, 07, 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09

     
 

Везни

Фокусирайте се в най-важното!
Успехът е възможен само в този случай, ако умело използвате преимуществата си. Няма да ви попречи, ако проявите определена бдителност и избирателност в контактите. Предстоят делови отношения, където критерии за успешност ще бъдат практичност, законност и достоверност на информацията.  От това до колко сте осведомени, зависи много. Витаенето в облаците несъмнено е много приятно, но звездите ви съветват да се спуснете на земята.
Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Скорпион

Давайте на другите повече отколкото очакват.
Възможно е началниците да ви възложат нови задачи, а заради блестящото ви справяне с тях да получите повишение, премия, награда или просто прояви на похвала и признателност. Ако се заемете с организационните въпроси, то ще се покажете откъм най-добрата си страна. Акцентът все пак ще падне върху семейните отношения и домашните грижи. Тези, които се интересуват от любовта, няма да намерят спокойствие там, но силните чувства са гарантирани. Не се напрягайте излишно, ако се почувствате неразположени.
Благоприятни дни- 10, 11
Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Стрелец

Да станеш личност означава да си избереш стил и той да те представя по най-сполучлив начин.
Започвате седмицата отново енергични и активни. Всичките ви дела ще изискват много усилия. Общуването с децата и близките ви хора значително ще ви накара да се почувствате по-добре, а и ще усетите прилив на нежност. Лесно ще решите финансовите въпроси, ще срещате поддръжка от страна на другите, може да разчитате на сключването на добри сделки. Не изпускайте своя шанс. Чакат ви добри резултати. Всичко ще става като с магическа пръчица при вас. Засилва се и сексуалната активност.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 08, 09

     
 

Козирог

Седмицата ще е напрегната, но конструктивна.
През периода може да снижите темпа на дейността си. Повече внимание отделете на интересите си. Изпълнението на служебните задължения може да попречи за осъществяването на вашите замисли. Напълно е възможно да се разиграе любовен роман в службата ви. Ще станете обекти на критики и недоумение с някои свои постъпки. Мъжете Козирози е възможно да имат проблеми в отношенията си с противоположния пол. Неувереността в себе си, може да подтикне пък към импулсивно поведение жените Козирози.
Благоприятни дни- 06, 07
Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Водолей

Около нас винаги има хубави неща. Остава само да им обърнем внимание.
На фона на ниската енергетика може да се очакват проблеми и затруднения в личните ви дела. Постепенно ще започне да се усеща и влиянието на новите тенденции. Внимателно анализирайте ситуациите. Възможно е някъде да сте сбъркали. Удачен период за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали, както и за всякакви срещи. Ще заемете лидерските позиции сред хората, с които общувате. Не е за пропускане момента да внесете изменения в работата си и да се подготвите за нов период в живота си.
Благоприятни дни- 08, 09
Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Риби

Не бързайте да разкривате своите тайни.
Седмицата ще е активна, перспективна и хармонична. Ще работите много, а често ще изпълнявате и чуждите отговорности. На вашето великодушие трябва да се завижда, но така хабите излишни сили и енергия. Вие също се нуждаете от разбиране и подкрепа. Изпълнявайте това, което сте обещали. В личните отношения ще стане по-интересно. Емоциите ще преобладават над логиката, но ще бъдете достатъчно разумни. Внимателно обмисляйте всяко свое решение.
Благоприятни дни- 06, 07, 10, 11
Неблагоприятни дни- 08, 09