Три летни целодневни занимални стартират в Младежки център

Мисия Пловдив

05-06-2017, 10:02

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

До момента общо 85 малчугани от 6 до 12 години са записани

Три летни целодневни занимални стартират в Младежки център – Пловдив на Гребната база. Официалното откриване беше днес в присъствието на деца, родители и специалисти обучители. До момента общо 85 малчугани от 6 до 12 години са записани.
Те ще се занимават със спорт, английски и куп други приятни игри, детски ателиета и работилници, които ще развиват тяхната креативност и творчество.
Спортна академия „Супер Старс“ осигурява 2 различни спорта всеки ден, забавни игри, активности и забавления.
Занималня „Синьо лято“ набляга на английския език, арт занимания, футбола, танците и гимнастиката.
Занималня „Виктория Волей“ ще тренира децата на волейбол, крос фит, английски език и арт занимания.
„Радвам се, че толкова деца са избрали да се запишат в летните занимални, които се организират се от пловдивски спортни клубове и образователни центрове със съдействието на Младежки център. В тях освен обучение, ще има различни весели и забавни игри“, заяви заместник-кметът Георги Титюков, който не пропусна да каже на хлапетата колко е важно образованието и им пожела спокойно лято.
Допълнително Младежки център – Пловдив организира и два безплатни клуба – по английски език и „Артиста в мен“ за младежи от 12 до 18 години.
Работата на летните занимални ще продължи до 5 септември. Ако има желаещи, които искат да се запишат и да получат допълнителна информация, могат да посетят страницата на Младежкия център във фейсбук: https://www.facebook.com/YouthCentrePlovdiv/?ref=br_rs