На плаж и пикник - едновременно!

Животът

05-06-2017, 14:32

Снимка:

facebook.com

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Лятото тази година ще дойде на 10 юни

Всеки сезон притежава различен чар. Колкото и добре да сме преживели зимата или пролетта, очакването за следващия сезон става все по-настойчиво.
Явно копнежът по неща, които още не сме преживели, е заложен в природата ни. През зимата си мечтаем за зеленина, пъстри цветове, за облагородяващи дъждове и поне малко слънце. С идването на пролетта желанията ни се променят и ставаме все по-нетърпеливи....

Лятото, от своя страна, ни кара да искаме прохлада, ветрове, освежаващи дъждове, цветово разнообразие, няколко мрачни дни.

Май е вярно, че на човек трудно може да се угоди.
Кога обаче идва лятото? Идва тогава, когато е първото ни лятно преживяване. За много хора това е първият плаж.
Така че лятото тази година ще дойде на 10 юни. Тогава е откриването на плажа на комплекс "9 километър".
Няма пловдивчанин, който да не го знае.

Вземайте летните дрехи, банските, да не забравим децата. И още нещо -  вземайте и кошниците!? За какво са ни кошници - ще попита някои. Ами защото може да съчетаете плажа с пикник.

Единствено на "9-ти километър"! Ако ви е писнало на други плажове неприятни момчета да заничат в чантите ви - да не би да носите нещо за хапване или за пиене, тук сте свободни да дойдете с любимото си ядене или напитка. Така не само ще икономисате някой лев, но ако идвате с приятели, ще можете да споделите с тях някои от вашите кулинарни постижения. Приятелите сигурно също ще има с какво да се похвалят.
Връщат се пловдивските традиции от старото време. А най-добрите майстори на пикника, може да получат награда от ръководството на комплекса.
Но да не забравяме препоръките на специалистите - първо къпането, след това яденето и пиенето.
В комплекса на "9- ти километър" има два басейна, единият е плитък - подходящ за семейства с деца. Любителите на спорта пък могат да поиграят бандмингтон и мини футбол. Когато се уморите, може да се излегнете на шезлонга. Другото предимство на Акватеката пред останалите комплекси, които са в града е, че освен покрай басейна, шезлонгите са раположени върху свежа окосена трева. Учените вече доказаха, че именно този аромат действа против стрес и главоболие.
Много са вариантите за почивка. Тук ще можете да релаксирате в компанията на интересна книга върху удобен шезлонг или шалте, да се отпуснете след дългия ден, да подобрите тонуса на тялото си с няколко дължини в бистрите води,  да прекарате ценни мигове с Вашето дете в специално проектирания детски басейн.
Една от най-привлекателните черти на комплекса е свързана с местоположението му. Този приказен оазис не просто ще Ви осигури плажно настроение, но и ще Ви отведе на екзотична ваканция без да се налага да напускате града.
Защо да чакате след като можете да посрещнете лятото още сега? Комплекс "9-ти километър" ще Ви очарова с  обстановка, мека зелена трева, дървета с пищни зелени корони, басейн в който водата е с цвят на небе, достъпни цени, неповторима атмосфера, освежаващи напитки, вкусна, здравословна храна, приготвена на място - ако не си носите от вкъщи, и безброй други екстри.
Поканете слънцето на Вашата маса и открийте лятото!