"Антимовски хан" на 20!

На 9 юни списанието събира поети, писатели, художници

Списание "Антимовски хан" ще отбележи с поети, писатели, художници, музиканти от цялата страна двайсетгодишнината от своето рождение, съобщават от Сдружението на писателите в Добрич, което е издател на периодиката. Събитието е под патронажа на кмета на Добрич Йордан Йорданов.
"От 1997 година досега в нашия Хан гостуваха много автори от близки и далечни градове и страни и създадохме много литературни приятелства.Стигнахме ли далеч или се въртяхме в кръг,ще покаже времето.Днес искаме само да кажем, че сме тук, в Хана на Йовков и нашата история продължава",заявява председателят на сдружението Сашо Серафимов, който е и главен редактор на изданието. Списанието публикува поезия, проза, преводна литература, литературна критика и история. От рубриката "Дъга" тръгва пътят на най-младите таланти. Рубриката "Ателие" дава думата в интервюта на гостуващи в Добрич известни творци.
Символичната разходка по пътищата на изкуството за двайсетилетието на "Антимовски хан" ще се състои в дома-паметник "Йордан Йовков" на 9 юни от 18.00 часа.