Седмичен хороскоп за 12 - 18 юни 2017

Хороскоп

11-06-2017, 18:33

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете умерени.
Повишената ви чувствителност относно дисхармонията, която цари около вас ще ви бъде като стимулатор да започнете да въвеждате ред наоколо. Оставете за малко този забързан темп, в който сте поели. Вземете си отпуск, за да сложите в ред мислите и чувствата си. След напрегнатото ежедневие ви е необходим домашен уют или тиха приятелска атмосфера. Вашата активност до голяма степен ще зависи от текущото ви настроение. Ще се редуват периоди ту на ентусиазъм, ту на равнодушие, ту на усърдие, ту на леност.
Благоприятни дни- 13, 14
Неблагоприятни дни- 12, 18


     
 

Телец

Утре започва от днес.
Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Акцентирайте само върху най-важното. Иска ви се най–после да завършите нещо, което отдавна сте започнали. Крайно време е и да се прицелите в някаква нова и сериозна цел. Вашата решителност и смелост обаче може да ви завлекат в рисковани действия. Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате. Ще трябва да пазите позициите си.
Благоприятни дни- 12, 16, 17
Неблагоприятни дни- 13, 14


     
 

Близнаци

Ще трябва да действате по системата “направи си сам”.
През тази седмица ще трябва да се оправяте със собствени сили и средства. Не разчитайте твърде много на подкрепа отстрани. Действайте на принципа, ако искате нещо, направете си го сами. Има вероятност някой от най-близките ви хора да се опълчи сериозно срещу вас. Нещо ново ще промени хода на някои обстоятелства в положителна светлина. Погледнете на нещата, които се случват отстрани. Така има вероятност да откриете, къде вие сте сбъркали. Някои Близнаци ще се изявят публично. Творците сред вас ще намерят нови почитатели.
Благоприятни дни- 13, 14
Неблагоприятни дни- 16, 17


     
 

Рак

Съчетайте зрелостта си с малко мечтателство и воля.
Почти няма да ви остане време да скучаете. Ще възникнат несъществени трудности, но ще се разрешат бързо благодарение на вашата мъдрост. Ще получите необикновено удоволствие от общуването с дадена личност. Мисленето посветено на решението на практическите задачи, ще се базира на чувствените и осезаеми понятия. Работата с подсъзнанието може много да ви помогне. Ако разшифровате символиката на вътрешният език, ще сте намерили и решенията, които търсите.
Благоприятни дни- 16, 17
Неблагоприятни дни- 12, 18


     
 

Лъв

Звездите изливат благословията си над вас.
Използвайте това време, за да сложите в ред текущите си дела. Всичко случващо се ще се окаже за добро. Нещо важно за вас може най-после да се осъществи или поне да напредне. Това, което трябва да стане, ще стане. Вашето светоусещане постепенно се разширява и систематизира. Доста сполучливо съчетавате новото с традиционното. Емоционалната ви настройка ще създава около вас аура на притегателност, особено за противоположния пол. Животът ви обаче ще бъде повече скован и зависещ от някои условности.
Благоприятни дни- 18
Неблагоприятни дни- 13, 14



     
 

Дева

Тайното може да стане явно.
Ще ви вълнуват повече земните неща и сериозните задачи. Откриват се и нови възможности. Очакват ви множество делови и обществени срещи. От вас се иска да сътрудничите. Към края на периода вашите делови качества могат да бъдат подложени на сериозна проверка. Личният ви партньор може да поиска сериозен разговор за изясняване сериозността на отношенията ви. Стойте настрана от емоционални конфликти. Тайните връзки, ако не вземете необходимите мерки, може да станат явни.
Благоприятни дни- 12
Неблагоприятни дни- 16, 17


     
 

Везни

Отдайте се на живота без колебание.
Планетите са подредени така, че за вас е противопоказно да оставате в уединение. Подходящ период за нови запознанства. Отпускате се да харчите повече пари за удоволствие. Приятелските отношения при някои от вас ще преминат в любовни. Животът ви ще бъде по-лек, ако не се задълбочавате в чуждите проблеми. Най-важното сега за вас е активен отдих, в който както се подразбира, да няма място за никакви проблеми и задачи за решаване.
Благоприятни дни- 13, 14
Неблагоприятни дни- 12, 18


     
 

Скорпион

Всички грешки са забранени.
През тази седмица нямате право на никакви грешки. Те могат да ви струват твърде много. Предпазливост и внимание трябва да е вашето мото през тези дни. Възможно е да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение. С вашето обаяние и повече откритост можете да получите лесно каквото желаете. Присъствието ви ще оставя силен отпечатък у другите. Вашите изкушения и страсти може да станат източник на проблеми за някои хора.
Благоприятни дни- 12, 16, 17
Неблагоприятни дни- 13, 14


     
 

Стрелец

Надеждата за една радост е почти равна на радост.

Вие сте в светлата страна на своя живот. Обезпечено ви е вниманието на другите, а самите вие ще бъдете в лирично настроение. Добър период за укрепване на служебното положение. Вашата отговорност, сериозно отношение към работата, професионализмът ви, ще бъдат оценени по заслуги. По-методично подхождайте към проблемите. Претенциите ви към партньора ви са доста завишени, макар че в дъното на душата си сте склонни към примирие и приемане на неговите условия.
Благоприятни дни- 13, 14
Неблагоприятни дни- 16, 17


     
 

Козирог

Всичко е добре, когато завършва добре.
Необходимо е да направите едно отърсване от всичко старо и проблемно. Да се погрижите за нервите си, да ги сложите в ред и да бъдете готови за новото, което предстои. Ще ви вълнуват повече земните неща и сериозните задачи. Материалният аспект ви безпокои в известна степен. Има голяма вероятност да възникнат доста непланирани разходи. Краят на седмицата за някои от вас ще завърши с развлечения, забавно и може би с любов.
Благоприятни дни- 16, 17
Неблагоприятни дни- 12, 18

     
 

Водолей

Настоящето винаги е пълно с възможности за бъдещето.
Нараства жизнената ви сила, подобрява се самочувствието и здравето ви. Период на разцвет на чувствата ви и творческите начинания. И така се наслаждавате на живота, но имате желание да промените нещо в него. Крайно време е за нови впечатления. Не се бойте от новото и експериментите. Съдбата ще подари само на избрани Водолеи нови поклонници и поклоннички. Самочувствието ви ще се повиши при активно физическо натоварване. В съществуващите ви отношения нещо куца.
Благоприятни дни- 18
Неблагоприятни дни- 13, 14


     
 

Риби

Търсете и ще намерите!
В главата ви се върти една идея, която наистина можете да осъществите. Отдалечете се с любимия човек някъде сами, далече от всички и там ще усетите силната духовна връзка помежду ви. Очите ви са отворени за красотата и хармонията на всяко нещо. Ще успеете да си свършите работата, но ще се почувствате страшно уморени. Среща с приятели ще ви разтовари. Очаква се да попаднете в неочаквана ситуация. На пръв поглед ще изглежда сложна и неразрешима, но изходът всъщност е много прост.
Благоприятни дни- 12
Неблагоприятни дни- 16, 17