Стартира инициативата Живей активно!

През последните 12 години инициативата даде възможност на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с 50 от най-големите спортни звезди на България

За 12-та поредна година Южният парк в столицата ще пее и танцува в ритъма на ЖИВЕЙ АКТИВНО!. След дългия ден, наситен със спортни и забавни активности, в 18:00 ч. любителите на балансираното хранене и активния начин на живот ще вдигнат адреналина на макс с концерта на голямата поляна. Феновете ще бъдат предизвикани на музикално енергийно презареждане от новите лица на инициативата Pavell & Venci Venc', DARA и Кристиан Костов. Последният дори се пошегува, че би се пробвал да поиграе художествена гимнастика заедно с едно от златните момичета на България – Любомира Казанджиева. „Май е по-добре да си останем с пеенето“, предложи Pavell. Те, заедно с другите артисти ще бъдат посланици на кампанията тази година.
Концертът е част от програмата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! вече 12 години, а енергизиращите изпълнения на множество български звезди са радвали приятелите на инициативата. Тази година под наслов „Зареди се с енергия“ музикалните звезди ще предизвикат столичани за големия музикален маратон.
Динамичното дуо Pavell & Venci Venc' ще вдигнат адреналина на макс с „Вдигам Level (заедно с Кристиан Костов)“, Setaabrat, „Само по татуси“, „Момичето от квартала“ и др. От сцената ще прозвучат хитовете на фурията DARA – „Родена Такава“ и „Кво не чу“. А лиричният финалист от Евровизия 2017 Кристиан Костов ще изпълни „Не си за мен“ и „Beautiful Mess“.
Как живеят активно изпълнителите в свободното си време? Дара постоянно танцува – с професионалните танцьори, които я придружават по участия и дори, когато е сама. Кристиан Костов от скоро ходи на фитнес, за да влезе във форма, Venci е почитател на волейбола, а Pavell – на баскетбола.

През последните 12 години инициативата даде възможност на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с 50 от най-големите спортни звезди на България, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.
Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова.