Прекъсвания на водата в столицата

Мисия София

19-06-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" продължава с ремонтните си дейности

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Тинтява“, НПЗ Дианабад, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Тинтява“ от ул. „Жетварка“ до ул. „Никола Габровски“, ул. „132“; по ул. „Русаля“ от ул. „Тинтява“ до ул. „Св. Пимен Зографски“, ул. „Ловен парк“, бул. „Симеоновско шосе“ №1 (Пицария „Виктория“); по ул. „Никола Габровски“ от ул. „Буенос Айрес“ до ул. „Тинтява“; по ул. „Апостол Карамитев“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Буенос Айрес“; по ул. „Св. Пимен Зографски“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Русаля“; XV-то ДКЦ; 11-то ОУ; Спортен Комплекс "Диана.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс“, кв. „Изгрев“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Еделвайс“ по ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „София“ до ул. „Морава“, ул. „Морава“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полк. Стойно Бачийски“, кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Полк. Стойно Бачийски“ от ул. „Боженци“ до ул. „Люлински път“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Обиколна“, кв. „Дружба“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Обиколна“ №29 и №35; бул. „Цариградско шосе“ №301 и №319.