До седмица свършват билетите за звездния мач между Дрийм тийма на Барселона

На 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“

До седмица вероятно ще свършат билетите за новият футболен спектакъл, на който Дрийм тиймът на Барселона ще срещне отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора. Паметното събитие, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“ предизвика небивал интерес година и половина след невероятния успех на шоуто „50 години номер 8“, по случай юбилея на Камата. Гениалният номер 8 отново ще изведе едни от най-великите футболни легенди за всички времена пред препълнените трибуни на стадион „Берое“. Събитието прави сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в „Града на липите“, но и в цяла България.
Секунди след като билетите за звездното събитие, което подготвя Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков, бяха пуснати в продажба, системата на тикет компанията, продаваща пропуски за историческия мач, буквално „прегря“ от многобройните желаещи да се сдобият с пас за 20 септември на стадион „Берое“.
Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.
Повече информация в официалната страница на събитието.