Дневен хорскоп за вторник, 20 юни 2017

Хороскоп

19-06-2017, 18:33

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

Слънчев календар - вторник, 20 юни 2017

 

Овен

Днес може да рискувате, да играете опасни игри, но само в границите на разумното да е все пак. Късметът ще ви съпровожда и съдбата сама може да ви поднесе ключът към успеха. За мнозина предстои нещо интересно.

     
 

Телец

Възможно е да се сблъскате с някои препятствия. Отначало сякаш всичко ще ви се изплъзва от ръцете, но после нещата ще започнат да се нареждат. Избягвайте контакти с органите на властта и с началството.

     
 

Близнаци

Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще получат своето развитие. Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да изпаднете в неприятни ситуации.

     
 

Рак

Добрите отношения с постоянният ви партньор ще останат стабилни, но ще ви отрезви някакво обстоятелство, което ще се появи съвършено неочаквано. Някои ваши предложения ще бъдат приети доста скептично от останалите.

     
 

Лъв

Много от вас ги очаква интересен дневен сюжет. Нещата ви ще се подреждат по най-добрият начин. Ще се подобри самочувствието ви от комплиментите, които ще получите от противоположния пол/особено при жените/.

     
 

Дева

Девите ще са склонни да изпитват безпокойство, страхове и тревоги, което пък може да стане причина за тяхното безсъние. Добре е да се избягва употребата на лекарства, ако не е крайно наложително и алкохола също.

     
 

Везни

Ще имате неочакван прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с другите хора. В следствие на това някои ще претърпят трансформация на част от досегашното си мислене.

     
 

Скорпион

Самочувствието ви ще се повлияе от начина ви на живот. Необходимо е да избягвате вълненията, напрежението в работата и стресовите ситуации. Полезно въздействие ще окаже контрастния душ.

     
 

Стрелец

Днес вдъхновението ще споходи мнозина. Ако ви се удаде да го изживеете, вероятно ще създадете цял шедьовър. Имате всички основания да предполагате, че денят ще се окаже благоприятен за финансовите ви действия.

     
 

Козирог

Стремете се да изкарате деня спокойно, с чувство за хумор и не се опитвайте да заемете лидерските позиции. Ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи. Не се доверявайте на посредници.

     
 

Водолей

Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат близкото обкръжение и интелектуалните занимания. Безпокойствата ви постепенно ще намалеят. Голяма е възможността обаче да сбъркате, ако вземате прибързани решения.

     
 

Риби

Липсата на свободно време при Рибите ще се компенсира от положителните емоции поради благоприятното стечение на обстоятелствата. Повишена сензитивност и впечатлителност особено при жените.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Много хора се страхуват от промяната, но животът изисква тези промени. Д.Х.Лорънс е казал: “Ние се променяме, не можем да не се променяме, така както листата на дърветата не могат да не пожълтеят и да не окапят през есента”. Нашата божествена същност ни подтиква към израстване, към усъвършенстване. Нека вземем пример от гъсеницата, която започва да обвива тялото си в пашкул и не я е страх да се откаже от единственият живот, който някога е познавала, животът на пълзене по земята в търсене на храна. Колкото повече повярваме, че всеки край е едно ново начало, толкова по-малко ще се съпротивляваме на старото. Наш е избора как ще гледаме на нашата промяна - дали като на трагедия, съпротивлявайки се и оплаквайки се или като на ново начало, като раждането на по-добри възможности пред нас. Това, което гъсеницата приема за трагична смърт, пеперудата вижда като чудото на раждането.