Взети ли са или не пари от взривения банкомат в "Славейков"

Крими

23-06-2017, 13:39

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Арестуваха трима българи в Измир за източване на банкомати

Само от банката могат да обявят липсите, ако има такива, уточниха от полицията

Обирджиите проникнали в банката и разбили банковата на ДСК с действали изключително професионално. Крадците са действали професионално, използвали са системите за сигурност на банката, за да се защитят.  Видеокамерите ще дадат яснота по случая. Крадците са използвали системите за сигурност на банката, за да я оберат необезпокоявано.

Припомняме, че е взривен банкомат в блок 58 в комплекс „Славейков“. Ударът бил направен в 2.40 часа днес. Въпреки тихия нощен час, никой от живеещите в района не е чул взрива.
Районът е отцепен, иззети са записи от камерите за видеонаблюдение. Назначени са различни експертизи, все още няма пълна яснота каква е задигнатата сума от машината.
Какъв е нейният размер и дали изобщо става дума за успешен опит за обир може да обяви само и единствено банката, коментира за Дарик говорителят на Областна дирекция на МВР Цветелина Рандева.
Тя смята и, че не е коректно да се говори и че е имало взрив, тъй като става дума за разбита машина, по която са настъпили леки материални щети.

За да проникнат в банката обаче,  според неофициална информация са използвали открадната карта, чийто собственик едва тази сутрин узнал какво се е случило с пластиката му.

Очаквайте подробности!