Официален прием в чест на грациите и посланика ни в Япония

Присъстваха много официални гости

Днес бе даден официален прием в чест на българския посланик в Япония и българския национален отбор по художествена гимнастика.

Официални гости на събитието бяха българският посланик негово превъзходителство Борислав Костов и съпругата му, Антоанета Григорова - втори секретар на посолството, Илияна Костова - културно аташе и преводач, г-жа Секита - заместник председател на техническата комисия на световната федерация по художествена гимнастика, г-жа Ишизаки - заместник председател на японската Федерация по художествена гимнастика, г-н Мори - председател на общинския съвет на Мураяма, представители на "Мейджи Холдингс" - най-големият производител на кисело мляко в Япония, известен с българското кисело мляко, г-нХирониши - изпълнителен директор на SASAKI - спонсор на БФХГ, кметът на Мураяма- г-н Такао Шифу и съпругата му, г-н Кацухико Ягучи - шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма. Г-н Ягучи е неотлъчно всеки ден в лагера на нашия отбор и се грижи нищо да не липсва на българската делегация.

Присъстваха и други гости, представители на местната префектура. Получи се изключително мило тържество, което още веднъж показа гостоприемството на Япония и уважението на хората в тази страна към големите шампиони и към своите гости въобще