Слънчев календар - неделя, 25 юни 2017

Хороскоп

24-06-2017, 18:21

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2017

7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Светия Дух, „живата вода”. Време за укрепване на традициите, най-добрият ден за любов, зачатие на детенце, творчески начинания. Планета Плутон.
Тотем на деняБелият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.
Денят е добър за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени, ден на творчески начинания. Внедряване на всякакви дългосрочни планове. Много подходящо е за творческа любов, за зачатие на детенце и въобще за любовно съединение. Но всичко трябва да се прави на светло, с отворени очи и никаква тъмнота. Препоръчва се да започвате творчески дела, да садите растения, храсти, дървета, да се веселите и да пеете. Денят е добър за пътуване. Добре е да се прекара този ден извън дома. Вземете парна баня, сауна. Може да си пийнете алкохол в този ден, но не се отпускайте.
Не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват. Ако все пак искате да подарите цвете, то нека е в саксия. Неблагоприятно време за големи покупки. Противопоказни са строгите икономии. Не стойте на едно място, още повече под покрива на дома си. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се приветстват сега големите покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените.
Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.
Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.
Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.
Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.
Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.
Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.
Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.
Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри.
Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56