Пиян младеж скочи на полицаи. Поредно бързо производство

Крими

26-06-2017, 10:27

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Инцидентът е станал в край Приморско тази сутрин

Млад мъж нападна служители на РУП-Приморско след рутинна проверка на пътя. Инцидентът станал в 5 ч. сутринта на кръстовището за вилна зона „Узунджата” край града. Полицаите забелязали как Ауди А4 с плевенска регистрация изпреварва неправомерно, в зона с забранителна пътна маркировка, Сеат Ибиза - също с плевенска регистрация. Униформените спрели двата автомобила и при последвалата проверка установили, че водачът на Сеата е във видимо нетрезво състояние.
Последвало обаче нещо неочаквано. Пътникът, возещ се на предната седалка на немския автомобил – 25-годишният В.Ч., който също изглеждал подпийнал, слязъл от автомобила и започнал да псува полицаите и да налита на бой. Униформените опитали да успокоят младежа, но той ставал все по-яростен – започнал дори да рита вратата на патрулката. Когато полицаите се опитали да го задържат той успял да нанесе удар в лицето на единия и да ритне другия.
Все пак служителите на реда успели да го закопчеят и го вкарали в патрулния автомобил. Той е откаран в районното управление, където срещу него е образувано бързо полицейско производство.